Sali

Maaliskuun alussa alkoi telkussa uusi reality-sarja, Sali. Katselin pari ensimmäistä jaksoa netistä, ruutu.fi:stä. Vaikuttaa ihan kiinnostavalle. Sarja oli paljon laadukkaamman tuntuinen, kuin odotin sen olevan. Sali sijoittuu Helsinkiin GB Gymille ja kertoo muutamasta vapaaottelijasta, joista osa ottelee ammattilaisina, osa amatööreinä. Sarjassa seurataan päähenkilöiden treenejä, arkea ja jossain vaiheessa tulossa on ilmeisesti matsejakin. Ihan mielenkiintoisia ja vaihtelevia hahmoja. Suosikikseni nousi parin ekan jakson perusteella Salin perustaja, entinen vapaaottelija Mika ”Immu” Ilmen. Melkoinen körmy 😉

 

Pitää ehdottomasti jatkaa sarjan seuraamista, tosin telkkarista en jaksoja muista/ehdi kuitenkaan katsoa, joten ne pitää kurkkia netistä sitten jälkikäteen… Saapa nähdä miltä sarja alkaa vaikuttaa pidemmän seuraamisen jälkeen, kuka alkaa ärsyttää, alkaako sarja toistaa liikaa itseään, vai alkaako vaan ottaa päähän kun kaikki on itseä kovempia jätkiä…

Toivottavasti sarjassa nähdään jatkossa paljon treenausta ja useita matseja. Turha lässytys saisi jäädä vähemmälle, tosin taitaa olla turha toivo kun reality-sarjasta kerran on kyse. Yleisö tahtoo hikeä, verta ja väkivaltaa!!! (ainakin tämä yksilö)

Ja muistakaahan Body-lehti -arvonta, maanantaiaamuun klo 8:00 mennessä tähän tai tuohon edelliseen juttuun tulleet kommentit osallistuu arvontaan!

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Sali”

  1. Toi sarja kuullostaa aika mielenkiintoselta, hyväkö mainitsit (: ehkä siitä voi saaha omaanki treenaukseen pientä osvisiittaa. Tuomosia on omasta mielestä aina ilo katsella. Setähän läymäyttää tuossa suhteellisen lujaa ;D Siinäpä itelle tavotetta.Osallistun arvontaan ja tilaan itselleni Body lehden !

  2. joo,ihan mielenkiintonen ohjelma.Siihen olis voinu ottaa noiden ottelijoiden lisäks jonku bodyhemmon seurantaan ja ku saman katon alta niitäki löytyy ja varmasti ihan suomen huippuja tuol salil käy.

  3. Mä kyllä tykkäsin kans tosta sarjasta ja seurailen innoissani. Vaikka onkin kiinnostavaa katella tota niiden elämää niin olis kiva nähdä todellakin treeneistä sun muista enemmän ja otteluja. Nimenomaan verta, hikeä ja kyyneliä! 😀

  4. Aarne: Kyllähän tuota seurata pitää. Kovien treenien katselemisella on ainakin minulle sellainen vaikutus, että saa tsemppiä omiinkin treeneihin :)Jani.M: Käyhän siellä alakerrassa vaikka keitä… Oliskohan Hulkki sopinut sarjaan :)Tiia: Kovia treenejä ja kovia matseja, sitä mä kaipaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta