Dieetti alkaa…

Noniin dieetti alkaa maanantaina 8.3. Paino on tällä hetkellä noin 103 kiloa. Koskaan ennen en ole näin paljoa painanut. Nyt olisi sitten tarkoitus kuoria enimmät rasvat päältä ja kesään mennessä sitten näkee onko tuonne rasvan alle saatu talven aikana tarttumaan mitään.

Viimevuonna dieetti loppui siinä heinäkuun paikkeilla ja syksyllä oli tarkoitus lähteä nostamaan painoa pääasiassa puhtaalla ruualla. Söin ja söin, mutta paino ei noussut. Lopulta tilasin massanlisääjää ja aloin syödä myös herkkuja ja johan lähti paino nousuun. Nyt ollaankin siinä tilanteessa että herkuista pitää luopua ja dieetti saada käyntiin… Nyt jää irtokarkit hyllyn, ranskalaiset pakastealtaisiin ja pizzat pizzerioihin. Jatkossa herkutellaan rahkalla, syödään riisiä ja kanaa. Askeettista mutta kivaa.

Tämän talven treenit ei ole menneet niin hyvin kuin oli tavoite, olkapää tulehtui marraskuun alkupuolella ja vaivasi helmikuulle asti. Olkapäävaiva haittasi hyvin pitkälti niin olkapää-, kuin rintatreenejäkin. Niissä ei siis isompaa kehitystä ole tullut, mutta onneksi ei takapakkiakaan. Toisaalta tämä edesauttoi noiden minun heikompien osa-alueideni, eli selän ja jalkojen priorisointia ja kovaa treenausta. Niissä onkin jonkinasteista kehitystä ollut havaittavissa, ainakin sarjapainoissa on ennätyksiä rikottu tasaisesti koko talven ajan.

Nyt siis dieetti alkaa maanantaina ja jatkuu niin pitkälle kesään kuin tarvetta on. Tarkoitus on kuoria suurimmat rasvat pois. Ei siis mihinkään lavakuntoon, mutta pitää ne rasvat alle kymppiin saada… Kun kunto on omasta mielestäni riittävän tiukka, loppuu dieetti ja silloin verrataan edellisvuoteen ja katsotaan onko mitään tarttunut matkan varrella mukaan.

Dieetin katkaisee tuossa keväämmällä viikon matka Las Vegasiin. Siellä ei jaksa dieettiruokaa kiskoa, vaan aion nauttia reissusta myös ruuan osalta. Viikon tauko dieettiin saattaa tehdä ihan hyvääkin, ainakin aineenvaihdunta lähtee silloin taas kunnolla käyntiin jos on päässyt hidastumaan dieetin aikana.

Nyt olenkin herkutellut viimeiset pari viikkoa oikein kunnolla. Täällä kerroin uusista lisäravinteistani. Nyt on herkkuja maisteltu ja täytyy sanoa että Protidrink on kyllä melkoista herkkua! Yllättäen oma suosikkimakuni on suklaa, namia! Proteiinia yhdessä pullollisessa 50 grammaa samoin kuin hiilariakin.

Ja nuo Megabar-patukat, onko kukaan aiemmin törmännyt proteiinipatukkaan, jossa on yli 40 grammaa proteiinia? Noilla arvoilla saisi maistua vaikka pahville, mutta noissa makukin on ihan kohdillaan. Ei nyt mitään suklaapatukkaa, mutta proteiinipatukaksi ihan hyvää.

Viikonloppu aikaa syödä viimeiset patukat ja juoda viimeiset herkkujuomat, sitten alkaa dieetti. Kuntokuvia otetaan matkan varrella ja julkaistaan täällä, pysykää siis mukana!

Laitetaan viikonlopuksi vielä pieni arvonta pystyyn. Arvottavana tällä kertaa tällä viikolla ilmestynyt uusi Body-lehti. Juttua muunmuassa Jerry Ossin siirtymisestä ammattilaiseksi. Kaikki viikonlopun aikana tulleet kommentit osallistuvat arvontaan, joka suoritetaan heti maanantaina.

Metallisydän

13 vastausta artikkeliin “Dieetti alkaa…”

  1. Tsemppiä rankkaan dieettiin, ei tässä paljon muuta voi sanoa! 🙂 Miten paljon aiot ottaa aerobista mukaan projektiin?

  2. Pick me Pick me Pick me! 🙂 Onnea dieettiin ja laitahan vähän enemmän suunnitelmia ruokavalion suhteen.-A

  3. Lycka till. Jos jatkat turinointiasi dietti menusta samoin kuin herkuista, niin mahtavaa! Eli kuvia ja kulinaristisia kommentteja odotellen.Muuttuuko treenit dietin aikana?-Jussi-

  4. eiks lihavien pitänyt olla leppoisia =) miksi siis noin surullinen ilme 😀 nojoo tsemit dietille varmasti on tullut lisää lihaa sitten viime dietin

  5. Mä jo melkein olin unohtanut ton teidän Vegas-matkan! Tsemppiä dieetille, hyvä jos olkapääkin alkaa kestämään, ne vaivat ei tosiaan ole kovin kivoja :F

  6. Tiina: Kiitos! Aloitan ilman aerobisia ja nostan niitä sitten tarpeen mukaan dieetin edetessä.A: Laitan ruokavaliota kun tässä pääsen vauhtiin ja saan oikeat ruokamäärät selville.Maria: Kiitti!Jussi: Dieettisafkat onkin kulinarismin huippua 😉 Eiköhän niitäkin kuvata ja kuvailla… Treenit ei juurikaan muutu, kovaa treenataan diietillä tai ei!Anonyymi: Väsymystä…Topi: Lappu lisätty :)Ninja: Kiitosta vaan!Tanja: Kyllä nuo pikkuhiljaa alkaa kestää. Hiukkasen täytyy vielä himmailla…

  7. Mäkin haluan osallistua arvontaan. Olen aika amatööri vielä punttien saralla ja siks lehti olis mulle just passeli. 🙂

  8. Syrjis: Kiitos, tsemppiä tullaan varmasti tarvitsemaan, ainakin alkuinnostuksen jälkeen…Ele: Amatöörihän tässä on itse kukin :)Ruttonalle: No niin on!!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta