yövuorotekemistä

On torstai-ilta tai paremminkin alkuyö kun tätä kirjoittelen. On taas yövuorot menossa, toinen yö. Tällä kertaa minulla onkin vain nämä kaksi yötä. Helppoa. No jotta saisin hieman lisähaastetta lupasin tehdä yhden yön lisää työkaverin puolesta jotta hän pääsi reissuun. Eli siis kolme yötä ja heti perään iltavuorot viikonloppuna. Eikö vieläkään tarpeeksi haastavaa? No samalla olisi taas ollut kouluakin torstaina ja perjantaina. Torstain opiskelut skippasin suosiolla mutta perjantaina pitää mennä suoraan yövuorosta esittelemään lopputyön suunnitelma. Varmaan olen todella pirteänä valvotun yön jälkeen…

Ai niin, pitäisi kai se lopputyön suunnitelma tehdäkin ennen aamua. Jokin powerpoint-esitys siitä kai piti laatia… Ai miten niin jätän hommat viimetippaan? Onneksi minulla sentään on jo ajatuksen tasolla lopputyön aihe valmiiksi suunniteltuna. Aion laatia työpaikalleni liikuntakasvatus-kansion. Se on ihan mielenkiintoinen homma tehdä ja kansio tulee ihan tarpeeseen. Vastaan oman osastoni liikuntakasvatuksesta ja olen jonkinlaisen liikuntakansion jo aikoinaan töihin koonnut, mutta nyt laadin kattavan uuden kansion oikein huolella. Toki lisäksi pitää kirjoittaa kaikenlaista diipadaapaa teoriataustasta ja muusta lähdetietoineen, mutta eiköhän sekin jotenkin sitten hoidu kun pakko on 🙂 No onpa jotain hommaa öiksi ettei pääse vallan laiskistumaan sohvalla loikoillen ja olympialaisia katsellen. Eipä sieltä silti tule edes curlingia, kuka nyt jotain jääkiekkoa jaksaisi katsella? Saati hiihtoa tai mäkihyppyä?

Eipä tässä yövuoroissa silti pelkästään hommia paiskita! Pakkohan se on hiukan pelailla nettipelejäkin… Löysin nimittäin kauan sitten kadottamani suosikkipelin netistä. Kyseessä on tietenkin Bomberman! Aivan sikahyvä! Tuota tuli pelattua aikoinaan suomalaisella jippii-sivustolla, kunnes ne menivät ja kusivat koko homman. No onneksi löysin nyt tuon pelin uudelleen, ulkomaiselta jippii-sivustolta. (minkä maan sivustoilla on lopputunnus .be?) Tulkaahan muutkin mukaan pelailemaan, minä pelaan aina nimimerkillä xXx, moikatkaa jos satutaan samoihin peleihin!

Suunnittelinpa tässä taas uutta lisäravinnetilaustakin… Kovasti tekisi mieli koittaa jotain uusia erikoislisäravinteita tavallisen heran, creatiinin ja palkkarin lisäksi… Saapa nähdä jos vaikka jotain tilaisi… Kerron niistä sitten täällä mikäli päädyn jotain tilaamaan 🙂

Lopuksi: Täällä arvottiin CSI:tä ja patukkaa. Täällä puolestaan julkistettiin voittajat. Elina ja Kake the Great ovat jo omat arvontavoittonsa saaneet, mutta Santtu ei ole laittanut vielä osoitettaan. Laitappa Santtu viikonlopun aikana osoitetta sähköpostiin [email protected] niin saadaan patukka matkaan. Jos maanantaiaamuna ei ole osoitetta jonne patukkaa lähettää, syön sen itse!

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “yövuorotekemistä”

  1. Enpäs ole kyseistä peliä itse pelannut, mutta näyttää samalle jota mun sisko pelaa Aapelissa. Oisko siis sittenkin Suomessakin vielä tuo?P.S. minä ainakin jaksan kattoa hiihdot, ampumahiihdot, mäkihypyt ja lätkät. Tosin on se curling kans ihan jännää 🙂

  2. Ei oo ihan sama, samantyylinen kuitenkin. Itse tykkään enemmän tuosta jippiin versiosta, missä on isompi pelialue ja enemmän pelaajia.Oon koukussa…

  3. Moro,IHerbin lisäksi itse suosin lisäravinteiden tilaamista Briteistä, tarkemmin sanoen täältä:http://www.myprotein.co.uk/Todella hyvää kamaa, ja hintataso sen 2-3x halvempaa kuin Suomessa…Lisäksi sivustolla on ihan ok lisäravinne/treenifoorumi :)Suosittelen lämpimästi, ja mikäli satut tilaamaan, reference koodikin löytyy:MP Referers code: MP149260Tuota käyttämällä saa 1stä tilauksesta 5% alennusta. Itse ei ole tullut oikeastaan aika pitkään aikaan ostettua Suomesta yhtään mitään, koska miksi ihmeessä maksaa vähintään puolet enemmän täältä ostettaessa/tilattaessa?

  4. Mitenkäs tuolta tilatessa nuo tullisysteemit hoituu? Eikös siinä ole jokin raja, minkä yli paketin hinta ei saa nousta tai joutuu jotain tulleja maksamaan?

  5. Siis koskien My Protein UK:ta…Ei todellakaan, koska UK on EU maa, ja postikulut ovat naurettavan pienet:esim tänne Suomeen:Shipping: DPD International (Zone 54)DPD InternationalDPD is a truly European courier service, and is part of the Geopost group. The price is dependent on weight and the destination country.Suomeen tämä hinta on huikeat 11.95£ 26 kg:n asti, toimitus ainakin mulla lähimpään Valintaloon Matkahuollon kautta, eli toimii 😉

  6. Ei kuulosta ihan pahalta. Pitänee tutustua joskus tarkemmin kyseiseen firmaan. Tällä kertaa tilaus lähti kuitenkin vielä kotimaiseen nettikauppaan. Siitä lisää seuraavassa postauksesa 😉

  7. Siis mitä kivaa siinä on olla kaapinkokonen järkäle ja näyttää läskiltä? en oo koskaan tajunnu tätä..nimim. tavis

  8. Niin, se on tätä kehonrakennusta :)Talvisin olen niin kutsutulla massakaudella, jolloi kasvatetaan lihasta. Silloin syödään yli kulutuksen, koska lihas tarvitsee energiaa kasvaakseen. Samalla mukaan tarttuu aina myös rasvaa. Kohta taas aloitan dieetin, jolloin poltan pois mukaan tarttuneet läskit. Katsotaanpa kesällä uudestaan, silloin ei pitäisi enää näyttää läskiltä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta