Perus viikonloppu

Edessä on ihan normaali viiikonloppu. Töissähän se menee ja se mitä töiltä jää aikaa, menee treenatessa.

Tällä viikolla oli taas koulupäiviä. Eilen oli tentti koskien psykoterapiaa… onneksi oli myös paljon monivalintakysymyksiä, on jotkin mahdollisuudet että tentti menee läpi jos sattui edes osa arvauksista kohdilleen 🙂 Tänään olisi vielä neljään asti tiukkaa opiskelua jonka jälkeen kova selkätreeni ja kaupan kautta kotiin. Sitten voikin hyvällä omallatunnolla majoittua sohvalle karkkien ja Pepsi Maxin kanssa.

Vielä olisi hiukan Paon neljättä tuotantokautta katsomatta. Jotenkin minulle tulee tuosta Paon katsomisesta oudon levoton olo. Kovaa ja rauhatonta kohellusta paikasta toiseen kokoajan. Vähän sama kuin 24:ssä jota en jaksanut katsoa toisen kauden puoltaväliä pidempään (Jack Bauer on silti kova jätkä). Pakokaan ei  mielestäni ole mitenkään erityisen hyvä, mutta pakko se on loppuun katsoa. Saa nähdä miten Michaelin ja kumppaneiden käy…

Huomenna aamulla (12:lta) treenaamaan ja salilta suoraan töihin. Töissä meneekin puoleen yöhön, pikaiset unet kotona ja taas aamulla 8:ksi töihin.

Seuraava kirjoitukseni käsitteleekin sitten paria tekemääni suurta virhettä… Kannattaa lukaista ja olla tarkkana ettet sorru samoihin erheisiin!

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Perus viikonloppu”

  1. Olen koulutukseltani Yhteisöpedagogi ja ollut töissä Lastensuojelulaitoksessa kohta kuusi vuotta. Nyt on menossa täydennyskoulutus lasten ja nuorten mielenterveystyöstä.Sitä en tiedä, mikä minusta isona tulee, enkä ole ihan varma tuleeko minusta koskaan edes isoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta