Yli 100kg

Nyt se on sitten virallisesti saavutettu. Tänään treenin jälkeen nimittäin vaaka näytti ensimmäistä kertaa yli 100kg. Siis olihan se vuosi sitten korkeimmillaan 101kg ennen dieettiä, mutta nyt on jotenkin ollut kovin työn takana saada painoa nousemaan niin tuntuu tuo etappi oikein saavutukselta 🙂 Eihän se nyt vieläkään ihan hirveän paljon yli 100 ole, mutta yli kuitenkin.

Ei kukaan sitä kuitenkaan uskoisi että tällanen kukkakeppi voi niin paljon painaa, joten otin valokuvan todisteeksi.

Paino oli viime kesänä dieetin jälkeen 90 kg. Toivotaan että edes osa tuosta puolenvuoden aikana tulleesta 10 kilosta olisi lihasta. Läskiähän se suurin osa tiettenkin on, mutta jos edes vähän…
Treeni kulki tänään taas ihan kivasti. Vuorossa oli hauis/ojentaja -treeni. Tehtiin treeni liikepareina, joissa ensin hauisliike, minkä jälkeen heti ilman taukoa ojentajasarja. Neljä eri liikeparia ja jokaisessa kolme kovaa sarjaa. Lopuksi vielä forkut ja rannerullaukset ja pumppi käpälissä oli sellainen että pelkäsin ihon repeävän…
No ei nyt sentään 🙂 Mukavaa oli treenata porukalla treenikaverien kanssa. Meillä kun treeni-ilmapiiri on kovin kannustava (rankkaa vittuilua jos joku uskaltaa tehdä löysästi tai jättää sarjan kesken). Muutenkaan ei ihan hiljaista porukkaa olla… Mukavaa oli ja sehän tässä itselläni ainakin pääasia on, omaksi ilokseni tätä hommaa kun teen.
Huomenna olisi vuorossa jalkatreeni lähes samalla porukalla. Saapa nähdä jos saisi otettua jotain videota treenin lomassa…
Sitten muihin asioihin. Tein tänään hankinnan ja ostin itselleni uuden puhelimen. Vanhassakaan ei mitään vikaa ollut, mutta joskus sitä vaan haluaa hankkia itselleen jotain kivaa 🙂
Kivan näköinen, hyvän tuntuinen käteen ja mukava käyttää sekä 5 megapikselin kamera. Ei jää treenikuvat ainakaan sen takia enää ottamatta että kamera olisi jäänyt kotiin. Eiköhän tuolla jonkinlaisia kuvia saa (pieni epätarkkuus ja hämäryys on mun kohdalla vaan plussaa…)
Tuota on nyt tullut näppäiltyä jonkin aikaa ja pikkuhiljaa alkaa olla asetukset kohdillaan ja ihmisille asetettuna omat soittoäänet ja kuvat. Tykkään tunnistaa jo soittoäänestä kuka soittaa, siksi useimmin soittaville on jokaiselle oma soittoääni. Melkoista näpräämistä…
Nyt loppuillaksi (yöhön se kuitenkin taas menee…) sohvalle katselemaan OZ:ia. Taidan ottaa hiukkasen pähkinöitä nakerreltavaksi, hyviä rasvoja nääs…
Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Yli 100kg”

  1. Ei tartte enää neuvola vaakassa punnita,eikö se mene vanha sanonta että alle 100kg punnitaan neuvolassa.Kyllä se kannustus auttaa kummasti treeneissä,jos kaverit mukana vain matkaseurana niin ei niistä paljon apua ole.

  2. Jep, neuvolassa käynnit sai loppua joksikin aikaa :)Omasta mielestäni on aina mukavampi treenata treenikaverin kanssa, vaikka useammankin. Niin tulee sarjat tehtyä loppuun kun on varmistaja ja piiskaaja mukana. Ja on se juttuseurakin mukavaa. En ole niitä ”tositreenaajia” jotka eivät voi kesken treenin muutamaa sanaa vaihtaa kun heti menee keskittyminen. Treeni on minulle myös sosiaalinen tapahtuma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta