Uusi treenipaita, nyt lähtee kulkemaan!

Voitin tuossa jokin aika sitten arvonnan Jonnan blogissa. Palkintona oli upea uusi treenipaita, lahjakorttia lisäravinnemestaan ja herkkupatukkaa. Patukat vetelin naamaan niin nopeasti, ettei niistä ehtinyt edes kuvaa ottaa, mutta uuden treenipaidan kuvasin toki teidänkin ihasteltavaksenne.

Kyllä tällä treeni luistaa!

Ja kuten kuvasta näkyy, anatominenkin on oikein hyvin hallussa 🙂 Sen verran laihassa kunnossa Metallisydän näyttää olevan, että jotain herkkua oli pakko hankkia. Päätin siis juhlistaa alkavaa viikkoa Arnoldsin donitseilla, nam!

Kyllä tämä herkuttelu kohta saa loppua…
Treeniasiaa välillä. Eilen kävin parin treenikaverin kanssa tekemässä rinta / olkapää-treenin. Kovasti oli olkapää vielä kipeä, joten kovimmat painot sai jättää haaveisiin. Liikkeitäkin tuli karsittua aika lailla, joten treeni tuli vedettyä ennätysnopeaan, alle tuntiin. Tänään olisi edessä selkätreeni, suunnittelin vetää treenin hiukan maltillisemmilla painoilla ja keskittyen erityisesti saamaan tuntuman oikeaan paikkaan. Maastaveto tehdään toki täysillä 🙂

weight lifting

Nyt olisi kaksi yövuoroa edessä. Katseltavaakin on hankittu, jos vaikka ehtisi kirjallisten töiden jälkeen hiukan levähtää sohvalla. En katso TV:stä sarjoja lainkaan (no joo joo, Täydellisiä naisia on Paula pakottanut kanssaan katsomaan), vaan katson kiinnostavat sarjat aina DVD:ltä. En mitenkään pysty odottamaan aina viikkoa uutta jaksoa, vaan haluan katsoa useamman jakson yhteen menoon. Langalla-sarjan (joka on muuten yksi kaikkien aikojen parhaista sarjoista) tuotantokaudet tuli aina katsottua melkein yhdeltä istumalta. Nyt katsottavana on Paon neljäs tuotantokausi.

 
Metallisydän

10 vastausta artikkeliin “Uusi treenipaita, nyt lähtee kulkemaan!”

  1. Mä jäin kaipaamaan kuvia sinusta salilla (jossa on muitakin treenaajia) tuo paita päällä. – Nadja

  2. Mielestäni hyviä, ja seuraamiani (varmasti vähemmän tunnettuja täällä Suomessa) sarjoja ovat mm seuraavat:Sea Patrol (3 seasonia, 4. alkaa pian 😀 )http://channelnine.ninemsn.com.au/seapatrol/The Border (3 seasonia) http://www.cbc.ca/theborder/Cold Case (7. season menossa)http://www.tv.com/cold-case/show/16989/summary.html?tag=;summaryThe Unit (4 seasonia)http://www.cbs.com/primetime/the_unit/Itse tykkään katsoa sarjat myös paketeista, mutta esim em sarjoja, paitsi Unitia ei saa lainkaan Suomesta. Näinollen yleensä lataan koko sarjan HD laatuisena tietyltä Waretus sivustolta, ja toistan sen Mediatoistimellani (Popcorn A-110) videotykillä screenilleni olohuoneessa (siirrettyäni verkossa ensin sen soittimen omalle kovolle)… Lisäksi on näppärä katsella kaikkea muutakin ladattua kamaa – ei tarvitse eriksen poltella jollekin levylle, vaan voi suor katsoa joko PC:lta verkon yli tai sit jos kyseessä on joku ”tärkeämpi” sarja tms, voi siirtää sen pysyvästi soittimen omalle kovolle (1 TB).Toinen käytännön syy on se, että DVD hyllyni on nimittäin lievästi sanottuna täynnä (siis tokihan tietyt uudet elokuvat on saatava originaalivyllä, mieluiten tietty Bluray laatuisena). Alati kasvavan DVD ja Bluray kokoelman mahduttamiseksi jouduin muutenkin jo tekemään sydäntä särkeviä tekoja – viedä n 10 banaanilaatikollista kirjoja varastoon 🙁http://i209.photobucket.com/albums/bb82/juhina_2007/My%20Flat/389.jpgKappas uusi malli mediatoistimesta tulossa tänne Peräpohjolaankin, lähti välittömästi tilaukseen :Phttp://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=4154

  3. Tuota Unitia katsoinkin parin kaden verran, sitten loppui kiinnostus. Muut ovat tosiaan ihan outoja.Itse en wareta, vastustan sitä ihan periaatteesta. Haluan leffat ja sarjat myös fyysisesti hyllyyni, mitä hienommassa pahvisessa tai metallisessa pakkauksessa, sen parempi. Sama asia kuin musiikin kanssa, haluan ehdottomasti levyt alkuperäisenä hyllyyn. Tykkään hipelöidä kansilehtisiä 🙂 Kyllähän tässä melkoisen materialistinen taidan olla…

  4. Noh mä olen liian kärsimätön tilaamaan esim sarjaa jostain Ausseista, jos tulee vastaan joku kiinnostava… :)Onhan mullakin se + 800 DVD leffaa + n 100 Bluray levyä + n 100 eril treeni/koulutusvideota DVD:lla – siis mainitsemieni sarjojen lisäksi yms …lisäksi etuna tossa kovolla olemisessa on se, ettei edes DVD levyä tarvitse aina muutaman jakson jälkeen vaihtaa :)Toiseksi mulla on varmasti n 10 000 $ arvosta erilaista treeni/koulutus yms materiaalia – josta suurta osaa ei edes saa tilatuksi tänne Suomeen 🙁 Trust me, yritetty on – pienemmät julkaisijat / firmat ei vaan lähetä muualle kuin Jenkkeihin…Lisäksi nyt uudessa Mediasoittimessani tulee olemaan myös esim FLAC formaatti, jolla saan mm tiettyihin käyttämiini hypnoosi yms äänitteisiin paremman äänen kuin CD:lta 😉 Muuten käyttämäni Ipod´han ei tue tätä häiriötöntä formaattia esim lainkaan :(Eli ei muuta kuin piikkimatto olohuoneen lattialle, ja kuulokkeet korville (hyvät kuulokkeet on must, erityisesti matalien taajuuksien tulisi olla kohdallaan ):Itselläni nämä, ja niisä ok specsit (Taajuusvaste: 12-38500Hz.)http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=17253ja esim 20 min Power Nap soimaan Flac laatuisena…Power Naps EssentialThis is a powerful way to refresh and energize your mind and body in only a few minutes.Experience the best night’s sleep you have ever had in a matter of minutes. Feel the restorative powers of a deep night’s sleep with an easy 20 minute power nap based on deep trance, time distortion and binaural beats. Teach your brain to get the effect of restful sleep in a 10 minute power nap. Take a 5 minute power nap that provides you with the restorative power of a getting a deep restful sleep. This CD uses the combination of binaural beats, hypnosis, anchoring and conditioning to take you into the alpha/theta state. Your brain will take the rest it needs.You will emerge feeling wide awake, energized, clear headed and creative.http://hypnosis.wendi.com/ProductDetails.asp?ProductCode=PWNAP-CD2Trust me, tämä tuote toimii – ja mitä enemmän käytät, sitä paremmin aivot ottavat vastaan suggestiot / hypnoosin…Viime vuosina olen huomannut näid henkisten asioiden, hypnoosien yms keinojen joilla void alentaa esim. kortisolitasoa olevan todella tärkeä asia…toinen usein käyttämäni laite on:http://synerki.fi/fi/beck/tuotteet/biotunerSuosittelen lämpimästi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta