Ja voittaja on…

…arvottu, mutta paljastetaan vasta postauksen lopussa.

Eipä nyt kelailla sinne loppuun suoraan, vaan luetaan kaikki nämä turhanpäiväiset löpinät myös!

Kommentteja tuli sen verran paljon, että ajattelin vastailla kaikkiin näin aluksi pitkittääkseni tuskaanne arvonnan lopputulosta odotellessanne 🙂 Näin myös saatte hiukan ennakkoteitoa siitä, mitä on luvassa tässä treeniblogien Pelle Hermannissa ja mistä on turha haaveilla…

Moi! Jalkatreeneistä ois kiva nähdä useammin _videota_
Arvontoja myös toivoisin lisää, bodylehtiä kuitenkin notkuu hyllyt täynnä =)
Terveisin
/Syrjis.

Videota otetaan jalkatreenistä lähiaikoina Arvontoja tulee jatkossakin satunnaisesti ja arvottavana tulee olemaan milloin mitäkin DVD-leffoista lisäravinteisiin…

Olis kiva lukea enemmän sun ruokavaliosta vaikka muutaman esimerkkipäivän ajalta.
Maria

Ruokavalio on tällä hetkellä todella vaihteleva ja epämääräinen. Toki syön päivittäin ihan body-ruokaa, mutta myös paljon muuta. Dieetin alkaessa paneudun täälläkin tarkemmin ruokavaliooni. Olisihan se toisaalta mielenkiintoista laittaa vaikka viikon ajalta paperille kaikki mitä laitan suustani alas… saapa nähdä tuleeko julkaisukelpoista materiaalia 🙂

Joo,siun treeneistä kaikki info ja pikkusälä on tärkeetä. Ja ruokainfoo myös. Elokuvista voisit kertoo jos ootte jotain hyviä kattonut. Kevennykset ( kuten tuo lumisade-juttu) aina välillä palvelee kuuliaisia blogisi seuraajia.
Terv. nimimerkki – sata-

Kaikkea pikkusälää tulee aivan varmasti jatkossakin raapusteltua ja ruokainfoa tulossa kanssa. Nyt ollaan keskitytty enemmän katselemaan TV-sarjoja (vanha kunnon OZ) DVD:ltä ja elokuvat on jääneet viimeaikoina vähemmälle. Tuo elokuva-arvostelu -idea on kyllä hyvä. Luvassa siis murska-arvosteluja ja mielettömiä ylistyksiä!

Topi ( PhaseTwo ) kirjoitti…
treenivideoita, kerro jotai työstäsi, arjesta jne. iha hyvin oot onnistunu kertomaan monipuolisesti blogissasi muustaki ku treenistä propsit siitä =)

Treenivideoita tulee jatkossakin aivan varmasti. Vai työstä pitäisi kertoa… ehkäpä jotain epämääräsitä voisin vaikka joskus kirjoitellakin 🙂

Mainio blogi jota on tullu jo pidemmän aikaa seurattua. Joku tämmönen ”hero of the day”-homma vois toimia useamminkin (listasit jo bodareita). Näyttelijöitä, bändejä ym. Ruokailuista luettais täälläkin mielellään enemmän=)
Aapo

Jotain tollasia suosikkien listaamisia eri alueilta olin itsekin jo suunnitellut…

Kuvia vähissä vaatteissa
– N

Ai et tykkää mun vaatteista vai? 🙂 Hei ihan oikeesti, kuka sellasia paljastelukuvia muka jaksaa katsella. Ehkä enemmän niitä sitten kun ei ole ympärillä tällasta rasvakerosta. Kevään dieettiä tullaan luonnollisesti seuraamaan täällä tarkasti kuvien kera.

Octavia kirjoitti…
Samoilla linjoilla eli päivän menu olis mielenkiintoista luettavaa ja enemmän treenivideota 🙂 Arjen fiilistelyt kans tuo enemmän sisältöä’ blogeihin =)

Kai se on uskottava että syömiseni kiinnostavat, no, älkää voiko pahoin kun luette tulevia postauksia 🙂 Onko tiettyjä liikkeitä/treenejä joista haluatte videoita?

Sampe kirjoitti…
Määää haluisin kuulla historiasta jotain ja kuvia menneiltä vuosilta (Ennen saliharrastusta ja alku ajoilta jne..) Ja sit tuunaisit blogin reunaan tunnisteet, mist vois klikata joskus myöhemmin kuvia, videoita jne.. mist vois katella et ai tuommoinen se ”metallijätkä” oli vuonna se ja se… et ompa kasvanu noista ajoista, vai onko?! ;D
Joo ja ruokavaliosta ja kaloreista dietillä/massakaudella..
Onko muita harrastuksia kuin sali ja leffat?
Tavotteita salissa ja reeneissä?

Hyviä ideoita… enpä tiedä onko noita kuvia menneiltä vuosilta juurikaan (saati julkaisukelpoisia…). Koitetaan kattoa jos jotain löytyisi. Nuo tunnisteet on kyllä ollu suunnitelmissa laitella kunhan jostain löytyis aikaa… Kaloreitten laskemisen aika lähestyy, joten kai niitä tännekin aina aika-ajoin voisi kirjata. Tavoitteista voisin myös kirjoitella.

Curly kirjoitti…
Joo olis kyllä kiva lukea ruokavaliostas,sekä siun oma treenihistoria (milloin aloitit ym.) olis aika mielenkiintoista luettavaa 🙂 Sekä kuvia alkuajoilta ja nyt (jos vaan löytyypi)

Treenihistoria on pitkä ja tulokseton… kai siitäkin voisi täällä avautua. Saattepa taas nauraa… 🙂

Pioka kirjoitti…
Kerro lihashuollostasi, käytkö hierotteilla tms..?

Lihashuolto on kyllä hyvä ja tärkeä aihe…

Enemmän naisia !!!!

Mitä? Siis eikö mussa ole teille tarpeeksi naista?!? Vai säärikuviako te kaipaatte… sheivauksella vai ilman?

Ruokainfoa ja arvonnatkin on aina kivoja 🙂
-miumiu-

Tulee, molempia.

Jonna1983 kirjoitti…
Teidän tarttee tehdä yhdessä Paulan kanssa venyttelyopas! Mä oon niin huono venyttelemään, et pitää hakee vinkkejä muualta.
Ruokajutut kiinnostaa aina, varsinkin hyvät bodisafkaohjeet ja löydöt.
Se sun vatsavideo oli aivan loistava eli sellaisia lisää. Voisit kokeilla mitä erilaisimpia liikkeitä (jos netistä vaik löytyy jotain outoja) ottaa videoo ja kertoo mitä tuntu/kuin toimi.
Siinä tärkeimmät 🙂
Ps. Paketti tulossa, vähän kesti..

Venyttelyopas… kuulostaa kivalle. Hyvä idea myös tuo erilaisten liikkeiden kokeileminen. Oma treeni kun niin helposti urautuu niihin samoihin hyviksi todettuihin liikkeisiin. Pistetään harkintaan.

Ruttonalle kirjoitti…
Treeniä ja muuta elämää. Ruokavalio, dietti (vissiin tulossa loppukeväästä?), vapaa-aika ja kun kerta elokuvahullu niin ois kiva tietää minkälainen kotiteatteri sulla on.

Kotiteatteria voin jossakin vaiheessa esitellä, vaikka ei se kovin kummoinen ole.

masteri. kirjoitti…
Morjens

No terse!

July kirjoitti…
Osallistun täälläkin arvontaan, kiitos vaan. 🙂 Sitten, kun voitan palkkarit sekä täältä että morsiamesi blogista, niin ainakin vakuutun niiden herkullisuudesta, ihan varmasti! 😀
Jarin ja Paulan jonkinsortintreeniopas (tai miksei vaikka tuo jo ehdotettu venyttely- kin) söpösillä yhteiskuvilla somistettuna olis hieno idea, ja se sopis myös Paulan blogiin hyvin. 🙂
PS. Jos voitan täältä(kin), niin voin lahjoittaa lehden hyväntekeväisyyteen, eli mun puolestani sen voi vaikka arpoa jollekulle lohdutuspalkinnoksi. 😛
-July-

Katotaan jos jotain treeni/venyttelyopasta saataisiin väännettyä… Tuo Spiritin palkkari on kyllä oikeesti hyvää 🙂

Tanja kirjoitti…

No tottakai osallistun tässäkin arvontaan! Tää on muuten varmaan ainoa miehen treeniblogi, jota luen aktiivisesti, eli blogisi on mainio.

Kiitos, tässähän ihan nolostuu.. 🙂

No niin, nyt on aika virittäytyä oikeaan tunnelmaan korkeatasoisen musiikkiesityksen avulla:

Ja sitten itse arvontaan:
Yhteensä 18 arpalippua
Arpaliput pakkis-pipoon, sekoitus….
Ja piposta nousee…
Aapo!

Eli laitappa Aapo osoitetietoja sähköpostiin [email protected] niin saadaan palkinto matkaan 🙂

Kiitos kaikille kommentoineille hyvistä ehdotuksista!

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta