Arvonta

Olen nyt kirjoitellut tätä blogia muutaman kuukauden ajan. Nyt olisi ehkä aika kerätä hiukan mielipiteitä siitä, mitä aiheita toivoisitte minun käsittelevän. Siis mistä haluaisitte lukea enemmän tai vastaavasti mitä pitäisi jättää vähemmälle. Myös ihan uusia aihealueita voi ehdotella. Parhaat ehdotukset käytän törkeästi hyväkseni ja sellaiset, jotka eivät itseäni miellytä jätän kylmästi huomiotta 🙂

Samalla voisi olla tämän blogin ensimmäisen arvonnan aika.

Tehdäänpä niin, että tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan uusin Bodaus-lehti ja kuusi pussia herkullisia Spiritin palkkarinäytteitä, kolme mansikkaa ja kolme suklaata. Yhdessä pussissa on noin 20 grammaa, joten kannattaa yhteen palkkariin laittaa kolme pussia.

Ja Bodaus-lehdessä tällä kertaa siis muunmuassa Bull Mentulan ja Toni Katajan yhteistreeni, Hunksien Jucci, ohjeet pyykkilautavatsan saavuttamiseksi ja jokaisen itsensä vakavasti ottavan bodarin must-juttu: Tankotanssi! Eli vastustamaton lukupaketti ja palkkarit rankasta lukukokemuksesta palautumiseen luvassa! Kyllä nyt kannattaa kommentoida, vaikka ei blogistani haukuttavaa juuri keksisikään 🙂 Arvonnan suoritan viikonlopun aikana, joten lauantai-aamuun asti on aikaa kommentoida.
Ja nyt innolla treenaamaan, eikös näytäkin pirteältä ja energiseltä!
Metallisydän

19 vastausta artikkeliin “Arvonta”

 1. Moi! Jalkatreeneistä ois kiva nähdä useammin _videota_Arvontoja myös toivoisin lisää, bodylehtiä kuitenkin notkuu hyllyt täynnä =)Terveisin/Syrjis.

 2. Olis kiva lukea enemmän sun ruokavaliosta vaikka muutaman esimerkkipäivän ajalta.Maria

 3. Joo,siun treeneistä kaikki info ja pikkusälä on tärkeetä.Ja ruokainfoo myös.Elokuvista voisit kertoo jos ootte jotain hyviä kattonut.Kevennykset ( kuten tuo lumisade-juttu) aina välillä palvelee kuuliaisia blogisi seuraajia.Terv. nimimerkki – sata-

 4. treenivideoita, kerro jotai työstäsi, arjesta jne. iha hyvin oot onnistunu kertomaan monipuolisesti blogissasi muustaki ku treenistä propsit siitä =)

 5. Mainio blogi jota on tullu jo pidemmän aikaa seurattua. Joku tämmönen ”hero of the day”-homma vois toimia useamminkin (listasit jo bodareita). Näyttelijöitä, bändejä ym. Ruokailuista luettais täälläkin mielellään enemmän=)Aapo

 6. Samoilla linjoilla eli päivän menu olis mielenkiintoista luettavaa ja enemmän treenivideota :)Arjen fiilistelyt kans tuo enemmän sisältöä’ blogeihin =)

 7. Määää haluisin kuulla historiasta jotain ja kuvia menneiltä vuosilta (Ennen saliharrastusta ja alku ajoilta jne..) Ja sit tuunaisit blogin reunaan tunnisteet, mist vois klikata joskus myöhemmin kuvia, videoita jne.. mist vois katella et ai tuommoinen se ”metallijätkä” oli vuonna se ja se… et ompa kasvanu noista ajoista, vai onko?! ;DJoo ja ruokavaliosta ja kaloreista dietillä/massakaudella.. Onko muita harrastuksia kuin sali ja leffat? Tavotteita salissa ja reeneissä?

 8. Eiköhän se olis jo aika yhdistää metallisydänblogi ja paulablogi yhteen, nyt kun kerta asutte saman katon alla 😉 Joonas

 9. Joo olis kyllä kiva lukea ruokavaliostas,sekä siun oma treenihistoria (milloin aloitit ym.) olis aika mielenkiintoista luettavaa 🙂 Sekä kuvia alkuajoilta ja nyt (jos vaan löytyypi)

 10. Teidän tarttee tehdä yhdessä Paulan kanssa venyttelyopas! Mä oon niin huono venyttelemään, et pitää hakee vinkkejä muualta.Ruokajutut kiinnostaa aina, varsinkin hyvät bodisafkaohjeet ja löydöt.Se sun vatsavideo oli aivan loistava eli sellaisia lisää. Voisit kokeilla mitä erilaisimpia liikkeitä (jos netistä vaik löytyy jotain outoja) ottaa videoo ja kertoo mitä tuntu/kuin toimi.Siinä tärkeimmät :)Ps. Paketti tulossa, vähän kesti..

 11. Treeniä ja muuta elämää. Ruokavalio, dietti (vissiin tulossa loppukeväästä?), vapaa-aika ja kun kerta elokuvahullu niin ois kiva tietää minkälainen kotiteatteri sulla on.

 12. Osallistun täälläkin arvontaan, kiitos vaan. 🙂 Sitten, kun voitan palkkarit sekä täältä että morsiamesi blogista, niin ainakin vakuutun niiden herkullisuudesta, ihan varmasti! :DJarin ja Paulan jonkinsortintreeniopas (tai miksei vaikka tuo jo ehdotettu venyttely- kin) söpösillä yhteiskuvilla somistettuna olis hieno idea, ja se sopis myös Paulan blogiin hyvin. :)PS. Jos voitan täältä(kin), niin voin lahjoittaa lehden hyväntekeväisyyteen, eli mun puolestani sen voi vaikka arpoa jollekulle lohdutuspalkinnoksi. :P-July-

 13. No tottakai osallistun tässäkin arvontaan! Tää on muuten varmaan ainoa miehen treeniblogi, jota luen aktiivisesti, eli blogisi on mainio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta