Vertailukuvia, saatana!

Vinkki: Älkää ikinä, siis IKINÄ, tehkö vertailukuvia näinpäin. Siis että vertaisitte tämänhetkistä läskikuntoa muutaman kuukauden takaiseen rasvattomampaan kuntoon. Se nimittäin masentaa ja vituttaa. Näyttää siltä, että mitään edistystä ei ole tullut, vaan päinvastoin, takapakkia. Itse en tee enää koskaan tätä virhettä.

Jos en olisi mennyt lupaamaan, en olisi näitä vertailukuvia julkaissut. Mutta perkele kun kerran lupasin, niin tässä on!

Pieni selitys jos sallitaan, vanhemmat kuvat on otettu pumpissa rinta/ojentaja-treenin jälkeen, uudet eilen kotona saunan jälkeen ilman minkäänlaista pumppia. Ja vanhemmissa taitaa olla paremmat valotkin.

No, selitykset sikseen ja kuvat pöytään! Vasemmanpuoleiset siis syksyltä, painoa n. 93 kg. Oikeanpuoleiset eiliseltä, painoa n. 100 kg.

Voiko rinnat pienentyä massakaudella…?
Voiko olla mahdollista että selkään olisi tarttunut jotain, siis muutakin kuin silkkaa rasvaa?
Ei saatana, lisää todisteita rintojen pienenemisestä massakaudella. Kyllä sen totta täytyy olla…
No huh huh, kyllä tuolla rasvakerroksella pitäisi selvitä näistä 20 asteen pakkasista!

Seuraavat, päinvastaiset vertailukuvat otetaan sitten kesällä dieetin jälkeen. Silloin toivottavasti tulee hiukan parempi mieli kuvia katsellessa. Paitsi tietysti teille, jotka siellä nyt hymyilette vahingoniloisena toisen ahdingolle, senkin ilkimykset!

No, nyt treenataan sitten oikein täysillä, jotta kesällä vertailukuvissa olisi jotain muutosta havaittavissa, muussakin kuin rasvan määrässä. Ja onhan tässä vielä kolme kuukautta aikaa kerätä massaa ennen dieetin alkamista, viisi kiloa olisi tarkoitus vielä nostaa painoa. Uskaltaakohan sitä lainkaan ottaa kuvia juuri ennen dieetin alkua, saati sitten ikinä julkaista niitä… Saattaa olla melkoinen läskipossu joka niissä kuvissa kurkistelee 🙂
Loppuun tunnelmaan sopivaa musaa:
Metallisydän

10 vastausta artikkeliin “Vertailukuvia, saatana!”

  1. Täällä menossa kanssa lihavuuskausi:) Eipä sille mitään voi että peiliin katsominen ei tuota välttämättä hymyä kasvoille massakaudella, mutta kyllä se sitten palkitaan(toivottavasti) kun ihrat päältä kuorii pois. Treenaaminen kummiskin sujuu hemmetin hyvin massakaudella ja rautaa on mukava liikutella kun koko ajan homma menee eteenpäin pikkuhiljaa, ainoa mitä ihmettelen on sun lyhyt aika jona nostat painoa ja kuorit rasvat pois, tossa ajassa ei kyllä mitään kummosta kasvua pääse tapahtumaan, yksilöitä kaikki ollaan mutta senkin ymmärtänyt että natikkana menet ja lihasmassan saanti silloin vähän kovemman työn takana, tässä en ketään halua dissata, jokainen pistää puuroonsa mitä haluaa, kovin joutuu kaveritkin hommia tekemään jotka niin tekevät jos tuloksia haluavat. Joten jos hakemassa vaan kesäkuntoa ensikesälle niin en halua masentaa mutta eipä varmaan ensi kesään mitään kummosta tapahdu, kyllä se vaatii sen pidempi aikaisen lihatalkoon jotta saadaan isompia tuloksia aikaan, tässä en meinaa mitään possukuntoa vaan maltillista plussakalori jaksoa ja että saa treenata kunnolla ja pysyä terveenä. Tsemiä nyt karkeloihin ja koita vaan pitää pääsi vaikka kuinka vituttaisi possukunto, kyllä se sitten palkitaan. Vuosi putkeen jo itsellä menossa ja sinä aikana nostanut maltillisesti painon 97kg 110kg, eipä tossakaan varmaan mitään ihmeitä ole tapahtunut mutta saanut ainakin treenata suht terveenä ja melko kovaa, kyllä se viimekesä täälläkin otti koville kun muut biitsikunnossa ja meikäläinen ahtoi ruokaa naamariin helteellä:) Homma helpottui huomattavasti kun pamahti syksy ja nyt treenit parhaimmillaan kun talvi ja kylmä. Keväällä sitten alkaa kiristely ja katsotaan onko jotain tapahtunut n. puolessatoista vuodessa.PS. normi kamaa että tissit näyttää pienemmiltä kun rasvaa ja nestettä kropassa enemmän, kyl ne siitä muovautuu niinkuin muukin kroppa sitten, kunhan sen tiedostaa ja pitää pään vahvana niin tulosta tulee. Voimia jumppaan.

  2. Mää naureskelen täällä ihan ääneen. Mikäs hätä tuolla kropalla on? (Paula, ei paha lainkaan!)Tokihan sä itekin hoksaat, että valaistusero tekee jo tepposet. Mut kiva saada näitä kehityskuvia, huomaa mitä järkeä treenaamisessa on. – Nadja

  3. Voi helvetti, jätkäl näkyy vieläkin vatsalihakset… Nyt sitä ruokaa naamariin! 😉 Missä sulla on noi 7kg?! jaloissakon? .. hitto mul on tullu kesäst vajaa 10kg ja se NÄKYY! (sellasina mukavina makkaroina) kuvaa tulee n.kk pääst..

  4. Juu, plussalla on kiva treenata kun kehitystä tulee tasaisesti. Oma jaksotukseni on ollut jo muutaman vuoden sellainen, että keväällä on 3-4 kuukauden dieettijakso, jolloin kuoritaan rasvat pois. Dieetti on maltillinen ja painonpudotus hitaanpuoleista ihan sen takia että silloinkin pystyy treenaamaan kovaa. Esimerkiksi viime vuoden dieetillä ei treenipainot juurikaan tippuneet, vaikka oma paino putosi kymmenisen kiloa. Dieetin jälkeen pyrin pitämään kuukauden verran kohtuu tiukkaa kuntoa, jonka jälkeen annan painon nousta pikkuhiljaa ja silloin alkaa taas kehitys… Tätä vaihetta kestää noin 7-8 kuukautta, jonka jälkeen taas dieetti.Joka kesä vedän itseni suunnilleen samaan kireyteen (rasvat samoille lukemille) ja joka vuosi on ollut samassa kireydessä 2-3 kiloa enemmän painoa. En väitä että se olisi kaikki lihasta, mutta olen ihan tyytyväinen. Viimekesänä dieetin loppupaino oli 90kg, sitä edellisenä 87kg ja sitä edellisenä 85kg, rasvaprosentti oli joka kerralla aikalailla sama (samoilla pihdeillä ja digitaalisella mittarilla mitattuna) Ja täytyy huomioida sekin, että en vedä itseäni mihinkään kisakireyteen, eli lopetan dieetin silloin kun sen vasta todenteolla pitäisi alkaa 🙂 Noissa tämänkertaisissa vertailukuvissa oli muuten paino noussut dieetin loppulukemista kolme kiloa.Varmasti enemmän tulosta saisi pidemmällä massajaksolla, mutta oma jaksotukseni on ihan sen takia tällainen, että nautin tuosta dieettijaksosta ihan sikana 🙂 Olen silloin paljon energisempi ja iloisempi. Lisäksi viihdyn paljon paremmin omassa kehossani kun rasvat ovat alhaalla. Olo vaan on parempi. Ja omaksi iloksenihan tätä kuitenkin teen.Nadja: Olen aina ollut sitä mieltä, että on hienoa jos voi tuottaa lähimmäisilleen iloa, vaikka sitten vahingoniloa 🙂 Niin ja valaistuseroahan minäkin syytän :)Sampe: Vatsaanhan ne läskit tuntuu menneen, ja jenkkakahvoihin… ja aika heikosti nuo pikkuset vatsapalikat tuolta enää paistaa. No, kesällä sitten paremmin!

  5. Sulla vaikuttaa oikein järkevältä tuo syklittely. Mää en tajua (etenkään naisilla) sitä, että ”bulkataan” ittensä valaan näköisiksi, dietataan hampaat irvessä, huomataan ettei niitä lihaksia olekaan tullut ja taas syödään ittensä läskiksi. Itsehän en diettaa enkä bulkkaa, mää vaan syön aina mitä huvittaa ja aika helppoa : ). -Nadja

  6. Ootsä ainakin lihonu kun vertailu kuvia katsoo. Toivottavasti ihra kuorinnanjälkeen pari kiloa ois lihaakin tarttunut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta