Lisää videota

.
Ensikerralla luvassa paljasta pintaa!

Silloin katsotaan miten on läskiä tarttunut syksyn aikana. Tulossa siis vertailukuvia alkusyksyn 93 kilon kunnosta ja tämänhetken 100 kilon kunnosta! Uuh, siis ihanaa valkoista löysää lihaa luvassa!

Tässä esimakua tulevasta:

 

Tällä kerralla joudutte kuitenkin vielä tyytymään aiemmin lupaamiini videoihin ojentaja ja hauis treenistä. Valokuvia tästä samaisesta treenistä oli täällä. Näistä videoista ei välttämättä kannata ottaa mallia, liiketekniikat eivät varmasti ole aivan puhtaita 🙂

 
Ensin pari videota dipistä 50 kilon lisäpainolla. On muuten ojentajaliikkeiden kuningas.
 
 
 
Ja seuraavaksi ojentajapunnerrusta maaten lattialla.
 
 

Ojentajatreeni viimeistellään muutamalla supersarjalla taljassa. Ensin kapealla otteella ja siitä suoraan leveällä otteella. Ei taukoa liikkeiden välissä enempää kuin kestää liikahtaa laiteesta toiseen. Järkyttävä pumppi tuli, meni siis perille.

 

Hauistreenin vuoro. Ensimmäisenä liikkeenä tällä kertaa hauiskääntö käyrätangolla. Raskasta näyttää olevan…

 

Ja seuraavana istuen käsipainoilla. Tein liikkeen rest-pausena. Videolla tosin vain perussarja ennen lyhyttä lepotaukoa.

 
Tästä treeni vielä jatkui, mutta kuvaukset päättyivät. Katsotaanpa jos saataisiin vaikka uusia kuvia otettua taas jossakin välissä.
 
 
Minulla on muuten paino-ongelmia. En nimittäin saanut painoa nousemaan 100 kiloon vuoden 2009 puolella. Nyt on kuitenkin tuo välietappi melkein saavutettu (paino tänään treenin jälkeen 99,8 kg!) Vielä on kuitenkin kolmisen kuukautta aikaa antaa painon hiljalleen nousta ennen dieetin alkua… Saavutetaankohan 105 kiloa??? No, enemmän painavaa asiaa sitten seuraavassa postauksessa…
Metallisydän

3 vastausta artikkeliin “Lisää videota”

  1. Komia valkonen eskimo hahahaa… Mäki lupaan ottaa kuvan (helmikuus) ennen kun alotan pläski talkoot.. ni saat vastinetta täältäkin..Toi dippi on tosi hyvä liike, hitto et harmittaa kun en pysty tekemään sitä kunnol enää.. ilmeisesti ikinä.. tytötkin tekee lisäpainoil ja mä yritän tehä muutamia toistoja omal painol mitä kipua kestän, epistä..Sul taitaa olla yhtä vaikeet massan kerääminen ku mulla? minkä pituinen sä oot?

  2. Juu, aika hankalaa on tuo painon nostaminen. Ilman massanlisääjää ei noussut vaikka kuinka yritin syödä. Pituutta on sellanen 187 cm, eli aika kukkakeppi…Hiukan jo hävettää etukäteen nuo vertailukuvat 🙂 No kai sitä saa alkukesästä sitten paikkailtua itsetuntoa päinvastaisilla vertailukuvilla kun dieetti alkaa olla lopuillaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta