Uudenvuoden tunnelmia… NOOOT!

Vuosi on vaihtunut ja kaikki muut kirjoittaa uudesta ja vanhasta vuodesta, menneen vuoden tapahtumista, uusista haasteista, uudenvuodenlupauksista ja lässynlässynlässyn. Minä en.

Tänään alkaa uusi sarja, nimittäin Hero of the day jossa käsittelen erilaisia idoleitani / suosikkejani eri aloilta.

Tällä kertaa kirjoittelen idoleistani kehonrakennuksen parissa. Vielä jos tarkennetaan, niin tällä kerralla jauhan suomalaisista kehonrakentaja-idoleistani. Käsitellään ulkomaisia joskus muulloin, ehkä.

Kenellekkään tätä blogia lukeneelle ei varmaankaan ole jäänyt epäselväksi kuka on suurin idolini tässä lajissa. No sehän on tietysti

Marko ”Supermassa” Savolainen

(kuva Mike Sirén)

Markoa kovempaa kaveria ei yksinkertaisesti ole olemassa. Markon omistautuminen ja lahjakkuus ovat aivan omaa tasoaan. Samanlaista omistautumista, motivaatioa, tunnollisuutta ja lahjakkuuta ei varmasti tulla koskaan näkemään. Jos Markolla olisi terveys kestänyt, olisi hän päässyt pitkälle!

Tässä videossa Marko on vertailussa Ronnie Colemanin vierellä 1997. Colemanista tuli kahdeksankertainen Mr. Olympia… vertailkaa itse!

Tässä Markon vapari samasta kisasta.

Ja täytyy tietysti taas tässä yhteydessä mainostaa Markon minulle vetämiä treenejä, joista kertomusta löytyy täältä ja täältä. Kokemukset jotka eivät ikinä unohdu!

Suosittelen muuten kaikille katsottavaksi Markon Supermass the return -DVD:tä. Sisältää kovaa treeniä, lihasmassa kasvaa jo pelkästää tätä katsomalla, puhumattakaan treenimotivaatiosta!

Sitten muihin suosikkeihini Suomen bodymaailmasta. Heitä ovat

Jerry Ossi

(kuva Mike Sirén)

Mika Nyyssölä

(kuva Mike Sirén)
Timo Vilponen

(kuva Mike Sirén)

Vilposen kanssa päästiin kahden ystäväni kanssa treenaamaan pari vuotta sitten yhteistreeni. Selkätreeni tehtiin porukalla Vaasassa ja samalla kyseltiin Timolta kaikenlaista. Mukava mies tuo Timo.

Nyyssölään puolestaan törmäsin jonakin vuonna Lahdessa Fittness expon yhteydessä hotellin ovella. Jauhothan siinä meni tällaisella fanilla yllättäen suuhun, mutta terävänä poikana tajusin sentään tervehtiä idoliani. Ojensin siis käteni ja tokaisin ”Mika Nyyssölä, hyvää päivää” Mika hörähti nauruun ja kätteli minua reippaasti. Vasta jälkeenpäin tajusin tuon kuulostaneen siltä, että esitelin itseni Mika Nyyssöläksi 🙂

Marko Savolaisen blogi löytyy täältä (vaatii HCT profiilin), Jerry Ossin täältä, Timo Vilposen täältä, Mika Nyyssölän täältä ja lisää upeita Mike Sirénin ottamia kuvia löytyy Pakkotoiston galleriasta.
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Uudenvuoden tunnelmia… NOOOT!”

  1. Marko S. on mielestäni kotonaan personal trainerina, pääsee valmentamaan asiasta josta tietää melkein kaiken mitä voi tietää (vielä). Mutta kisaajana ei ollut hyvä, ei välittänyt omasta terveydestään paljoakaan. Itse myönsi amfetamiinin käytön, ja se oli varmastikin syy miksi hänen ensimmäinen nousu katkesi, toinen nousi katkesi munuaisvaihvoihin (jotka saattavat liittyä amfetamiinin käyttöön). Parempi siis näin päin.

  2. Onhan Marko tosiaan kertonut avoimesti ongelmistaan tuolloin aiemmin ja syistä uran katkeamiseen. Se ei kuitenkaan ainakaan omissa silmissäni vaikuta siihen, että Marko on suunnattoman lahjakas ja omistautunut lajille, edelleen. Harmi tosiaan että Marko ei saavuttanut unelmaansa ja joutui uransa keskeyttämään. Mahdollisuudet kun olisi tosiaan ollut mihin vain. Munuasivaivojen syitähän ei voi kukaan tietää.Valmentajana Marko on varmasti paras mahdollinen juuri kokemustensa ja tietopohjansa ansiosta. Ja omasta kokemuksesta voin sanoa että Marko saa kyllä revittyä treenaajasta irti paljon enemmän kuin treenaaja itse osaa edes kuvitella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta