Treeniä videoituna

Tuossa joulunaikaan kun käytiin treenaamassa, otettiin treenistä kuvia ja videoita. Kuvia laittelin tänne jo aiemmin, nyt on videoiden vuoro. Tässä siis muutama video selkä- ja vatsatreenistä.

Ensimmäisenä pari videota T-kulmasoudusta. Ensimmäisessä painoa tangossa on 60 kiloa ja toisessa 70 kiloa.

 
 
 

Maastavedon sijasta teen selkätreenin lopussa pukeilta vetoa. Aloittamalla vedon lattiatason sijasta n. 25 cm korkeiden pukkien päältä koen saavani tehon liikkeestä paremmin selkään. (oikeastihan olen vain laiska ja tuo on helpompaa)

 
 
Selkätreenin jälkeen teen aina vatsatreenin. Hyvin usein käytän vatsatreenissä liikepareja. Näin saan vatsaan todella hyvän polton. Tällä kerralla ensimmäinen liikepari oli seuraavanlainen:
 
 

Lähiaikoina laittelen videota tuosta jouluisesta täällä jo aiemmin kuvin esitellystä ojentaja/hauis-treenistä.

Loppuun vielä lisäravinnejuttua. Prismassa jouluruokaostoksilla haukansilmäni havaistsivat jotakin aivan ihmeellistä. Prisma oli päättänyt jakaa ihmisille joululahjoja. Puolen litran proteiinisheikkejä 1,50 euroa! Ja siis yhdessä pullollisessa on proteiinia 50 grammaa ja hiilaria saman verran. No, muut jäivät ilman näitä Prisman joululahjoja minun kahmiessani korit täyteen…

Jotta treeniblogi olisi täydellinen pitää vielä mainostaa aivan erinomaista treenivarustetta. Kyseessä on Metal-rannetuet! Todella jämäkät ja tukevat! Ja vielä erittäin hyvällä maulla nimetyt 🙂 Edelliset Fast:n rannetuet sain heittää suoraan roskikseen, sen verran paremmat ja tukevammat nämä ovat. Tänään treenikaveri yritti ne minulta väkisin ostaa… enpä myynyt 🙂

lisaravinnemesta 008
 

Tänään kova treeni takana ja blogissa paljon juttua treenaamisesta. Nyt ei muuta kuin massanlisääjää naamaan ja Pakkista selaamaan niin eihän tässä voi kuin kehittyä!

 

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Treeniä videoituna”

  1. Prismalta hyvä lahjoitus jouluksi,kerran kuvasin omia treenejä että näki miten suoritus kulki.En kuvaa ainakaa toista kertaa,äänen kanssa tuhinaa oli kuin pienellä sialla.Totesin että muiden onneksi treenaan kotona.

  2. Sinänsä sama juttu mulla, että olen aina vähän ihmetellyt, miksi sali tuntuu aina ikään kuin tyhjenevän minun tullessani treenaamaan. No nyt tiedän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta