Rankka ratkaisu

Onhan se tiedossa ollut jo pidemmän aikaa että tämä hetki vielä koittaa. Pitkään olen sitä yrittänyt pitkittää, mutta nyt, kun katselin noita joulunajan treenikuvia, havaitsin kauhukseni että päätöksen aika on tullut. Hiuksisto oli päälaelta niin harvaa, että tukan oli aika lähteä!

Ihan kaikesta en ollut vielä valmis luopumaan. Ratkaisu oli siis jättää otsalle pieni tupsu, jonka voi viritellä vahalla aina pystyyn.

Tästä se lähtee…

Ja sinne meni, lopputulokseksi tuli tällainen:
Tuolla mennään nyt ainakin toistaiseksi…
Sitten muihin aiheisiin. Käytiin katsomassa ensimmäinen 3D-elokuvamme, Avatar. Odotukset oli minulla kovat niin elokuvaa, kuin erityisesti 3D:tä kohtaan ja molemmat tuottivat pettymyksen. Elokuva oli täyttä kuraa ja paras 3D-efekti oli Liisa Ihmemaassa elokuvan trailerissa ennen itse Avataria. Ehkä odotin 3D:ltä jotakin enemmän. Kyllähän se ihan hienolta näytti, mutta ei se kuitenkaan ollut niin huikea kokemus kuin olin odottanut.
Hyvät leffaeväät pelastavat kuitenkin huonommankin leffan. Tällä kertaa mukana olikin herkuista parhaimmat, maailman paras proteiinipatukka (hakkaa maussa useat suklaapatukatkin) ja Lemon Pepsi Maxia. Jo ihan näiden herkkujen takia kannatti istua elokuvateatterissa se kolme tuntia 🙂
Eilen vietettiin nuoruudenystäväni Teron kolmekymppisiä. Teron avopuoliso oli nähnyt vaivaa ja kerännyt koolle lähes koko nuoruuden kaveriporukkamme. Oli todella mukava nähdä vanhoja kavereita ja vaihtaa kuulumisia. Meillä ei ollut Paulan kanssa tarkoitus olla juhlissa kauaa, mutta niinhän siinä lopulta kävi, että taksilla tultiin kotiin neljän aikaan yöllä 🙂 Mukavaa oli!
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Rankka ratkaisu”

  1. Ei toi edellinenkään hiustyyli mikään maailman coolein ollut mutta tää nyt ihan on järkyttävä. Mut se hyvä puoli tossa on, että enää ei voi rumemmaksi leikata 😀 Ja luulisi nyt Paulankin naisena käskevän sua leikata tollainen kammotus pois.Aina pitää myös jotain positiivistakin sanoa ettei olisi pelkkää negaamista niin oot kyllä kovassa kunnossa. Ja pisteet kans siitä ettet oo lähtenyt millekään sikabulkkilinjalle.Mut joo. Leikkaa toi tukka pois, jos se kerran ei kasva kunnolla. Mitä sitä itseään väkisin kiusaamaan.

  2. Kiitoksia kommentista ja kunnon kehumisesta 🙂 Yhdessä asiassa olet kuitenkin väärässä, edellinen hiustyyli oli ihan vitun rock!Eihän tämä tämänhetkinen ihan viimeisen muodin mukainen ole, mutta enpä ole ennenkään juuri muiden mielipiteiden mukaan mennyt. Tällaisena tukka pysyy toistaiseksi. Leikkaan sen kyllä varmaan jossakin vaiheessa pois, mutta vasta sitten kun se alkaa itseä ärsyttää, en aiemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta