Huppariasian loppusilaus

Kerroin täällä aiemmin ostamastani Gasp:n hupparista, johon en ollut tyytyväinen. Olin käyttänyt sitä muutaman kerran kun huomasin hihansuiden olevan aivan erikokoiset, toinen oli selvästi toista löysempi/venyneempi. Tiedostavana asiakkaana laitoin tietysti sähköpostia Gasp:lle. Netistä Gasp:n sivuilta löytyi sähköpostiosoite, mutta sama osoite oli merkitty myös ruotsin ja tanskan yhteystietojen kohdalle, joten kirjoitin reklamaationi sekä suomeksi, että sujuvalla englannilla.

 

Vastaus tuli välittömästi. Minulle pahoiteltiin saamaani huonoa kappaletta ja luvattiin luonnollisesti korvata se. Seuraavaksi sähköpostia tulikin Gasp:n suomen edustajalta, joka kyseli tarkemmin hupparin kokoa sun muuta. Minulle luvattiin lähettää lähimpään myyntipisteeseen uusi vastaava huppari, vanhan saisin luonnollisesti myös pitää.

Tänään hain uuden hupparini Porin UFS:n myymälästä. Mukaan minulle oli laitettu miehekäs Gasp:n avainnauha (ei muuten pääse avaimet hukkaan, on sen verran järeä!)

 
Nyt sitten innoissani revin paketin auki ja ihailin uutta huppariani. Vetoketju ei ole jäykkä, kuten edellisessä ja hihansuutkin ovat lähestulkoon samankokoiset! Kyllä nyt kelpaa 🙂
 
jatka 002
 
 

Nyt olisikin ylimääräisenä hyvin vähän käytetty XXL kokoinen Gasp:n Raw Logo Hoodie. Voin myydä sen edullisesti sellaiselle, jota ei haittaa hihansuiden erikokoisuus tai vetoketjun lievä jäykkyys 🙂 Tarjouksia siis tulemaan vaan!

 
Sitten itse asiaan, eli treeneihin. Olkapää on nyt kipuillut edellisestä rintatreenistä saakka. Kyseisestä treenistä enemmän täällä (ja Paulan versio täällä). Vanha tuttu kiertäjä on taas ottanut itseensä ja se siellä nyt vihoittelee. Tältä viikolta onkin nyt jätetty olkapää ja rintatreenit väliin ja niiden sijaan kuntoutettu olkapäätä kuminauhajumpalla. Saapa nähdä saanko tälläkertaa sen kuntoon jumppailemalla vai tarvitaanko lääkekuuria…
 
 
 

Tuohan on siis minulle tuttu vaiva. Aiemmin olkapää tulehtui vähintään kerran vuodessa. Nyt kun olen jättänyt tavallisen penkkipunnerruksen lähes kokonaan pois ohjelmasta ja muutenkin (muka) hieman järkiperäistänyt treeniä, on olkapääkin ollut vihoittelematta pari vuotta.

 
Tänään kävin treenaamassa jalat. Treeni ei jostakin syystä (väsymys) sujunut kovin hyvin. Mutta eiköhän nuo koivet silti sen verran osumaa saaneet, että kävely on huomenna hivenen huteraa.
 
Eiköhän tässä kohta tuo olkapääkin kuntoon saada ja lähipäivinä päästään taas kunnon treenin makuun!
Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Huppariasian loppusilaus”

  1. Yäk, get a room.. eiku tehän teitte sen jo.Olipa kyllä hyvin hoidettu homma Gaspilta! – N

  2. Ootko paljon tehnyt pienillä käsipainoilla kiertäjä harjoituksia ennen rinta/olkapää treenejä? Itse aloin tekemään parin vuoden ajan kipuilleen olkapään takia, jätin myös normaalin penkin pois ja vaihdoin smith penkkiin ja erilaisiin vipuvarsi laitteisiin sekä käsipainoihin. Nyt pystynyt vääntämään raskailla painoilla ja koko ajan tuntunut että tulee pikkuhiljaa kehitystä, kivut olleet tiessään, ainoastaan muutaman kerran tullut pientä epämukavaa tunnetta kun ollut laiska ja lämmitellyt huonosti.Itse yritän että en enää ikinä jätä tekemättä kiertäjä harjoitteita ennen treeniä ja muutenkin, sen oppisin kantapään kautta ja saan olla onnellinen että ei jäänyt pahempia vammoja. Tsemiä treeneihin ja toivottavasti pääset eroon olkapää kipuilusta, ainakin sen verran että pystyisit treenisi tekemään ilman suurempaa kipuilua, tiedän kuinka v: mäistä se on kun ei saa kunnolla treenattua vaikka mieli tekisi ja muu kroppa siihen pystyisi.t-Mikke

  3. Kiitos vinkeistä!Olen tosiaan taistellut noiden olkapäiden kanssa aiemmin paljonkin. Ne tulehtuivat jokseenkin kerran vuodessa ja söin useammankin tulehduskipulääkekuurin millä sain aina tulehduksen lähtemään. Kyllästyin jatkuvaan kipuiluun ja tein treeniini tiettyjä muutoksia, aika pitkälle samalla tavalla kuin sinäkin. Jätin tasapenkin lähes kokonaan pois ja siirryin tekemään pääliikkeet käsipainoilla lievällä vinoidella ja ihan tavallista vinopenkkiä. Lisäksi aloin myös lämmitellä kiertäjiä ennen rinta- ja olkapäätreenejä.Olkapäät onkin nyt olleet kunnossa jo liki kolme vuotta ja koko ajan olen treenannut oikein kunnolla ja kovilla painoilla. Kehitystä on tullut ja ennätykset paukkuneet 🙂 Nyt kuitenkin jostakin ihmesyystä oikea olkapää taas kipeytyi. Eiköhän se siitä taas kuitenkin helpota jumppaillen ja venytellen 🙂

  4. Moi,ajettelin suositella sinulle omiin olkapää ja muihin lihaskipuihin käyttämääni ainetta.Mutta jos sinulla on herkkä iho niin suosittelen jättämään väliin,Aine on Helomynte.Saa ainakin normaaleista k-raudoista täällä maaseudulla mutta kaupungissa en tiedä saatavuudesta.Todella voimakkaasti lämmittävä linimentti,käytettävä aina suojahanskoja kun levittää iholle tai pestävä kädet TODELLA huolella.Jos kiinnostusta kannattaa kokeilla aine maksaa paikasta riippuen 15-18e 0.5l.

  5. Kiitti, tuota voiskin kokeilla. Nyt tosin on olkapääkivut poissa kun lääkekuuri on menossa. Mutta eipä tuosta haittaakaan taida olla. Joskus kokeilin jotain lämpögeeliä, joka oli hevosille tarkoitettu, lämmittävä vaikutus oli todella vahva…

  6. Onko vielä myynnissä GASP vaatteita? Huppari tai housut?? Hinta mikä?? 0409398817

    • Muutama vuosi sitten oli Gaspia laidasta laitaan kaapit täynnä. Sittemmin olen kasvanut ulos useimmista Gaspin vaatteista (en fyysisesti) ja myynyt ne pois. Jäljellä on pari hupparia, jotka toimii lähinnä lenkkeilykäytössä. Niin ja tietysti treenihousut, jotka on kaikki Gaspia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta