Muutoksia suunnitelmiin

Ei sitten lähdetäkkään huomenna Helsinkiin. Paulan palaveri peruuntui ja jätetään nyt sitten Picasson taideteokset muiden ihailtavaksi. Ei vaan jaksa lähteä pelkän näyttelyn takia ajelemaan Helsinkiin, nautitaan mieluummin toistemme seurasta treenaillen yhdessä ja makoillen vierekkäin sohvalla hyviä elokuvia katsellen.

Hyvää katsottavaa onkin muutaman elokuvan verran. Hankin tuossa Public Enemies, Terminator Salvation ja Kunniattomat paskiaiset -leffat. Kaikki olen jo elokuvissa käynyt katsomassa, mutta hyviä elokuvia katsoo mielellään useampaankin kertaan. Erityisesti Kunniattomat paskiaiset tulee tällaisen Tarantino-fanin katsottua useampaankin kertaan.

Tänään oli koulua. Aamupäivä juttua ADHD:sta ja iltapäivä työnohjauksesta. Ruuaksi olisi koulussa ollut tarjolla jouluruokaa. Se kun ei ole oikein mieleeni, päätin lähteä syömään roskaruokaa. Vitsi että oli hyvää 🙂
Koulun jälkeen menin suoraan salille, missä hyvä ystäväni Karppa veti minulle oikein kunnon korkean intensiteetin jalkatreenin. Treenin puolessavälissä alaselkäni veti taas totaaliseen jumiin. Jouduinkin ottamaan lopputreenin melko kevyesti ja selkää varoen. Kyllä silti jalat aika hyvin tuli rääkättyä.
Treeni aloitettiin jalkaprässillä, jossa otettiin ns. sammakko-asento, eli jalkaterät levyn yläosaan leveälle ja hieman suunnattuna ulospäin. Tässä viisi sarjaa n. 15 sekunnin palautuksilla. Siitä suoraan takareisilaitteeseen, jossa rest-pause-sarja kahdella noin 10 sekunnin tauolla. Siitä suoraan tekemään hyvää huomenta -liikettä, jossa myös rest-pause-sarja kahdella 10 sekunnin tauolla. Seuraavaksi etureidet, jotka aloitettiin taas prässissä, tällä kertaa jalat yhdessä, levyn keskellä. Samalla tavalla viisi sarjaa lyhyillä palautuksilla, mistä suoraan etureisilaitteeseen, missä rest-pausea kahdella 10 sekunnin tauolla, jonka jälkeen etukyykkyä samanlainen rest-pause-sarja. Lopuksi vielä portaalle nousua 50 kilon lisäpainolla. Karppa jatkoi vielä yhden kierroksen molempia settejä, jonka ajan itse venyttelin selkää. Lopuksi tehtiin vielä pohkeita useampia sarjoja lyhyillä palautuksilla. Kyllä oli jalat (selän lisäksi) tukossa ja pulssi kävi parhaimmillaan varmaan siellä 170 paikkeilla.
Huomenna sitten rintatreeniä kullan kanssa. Katsotaan jos saisi vaikka otettua joitakin kuvia treenin lomassa.
Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta