Yövuoroja, treeniä ja reissusuunnittelua

Pari yövuoroa alkuviikolla, sitten koulua, perjantaina Helsinkiin ja viikonloppuna ystävän muuttopuuhia, siinä tämän viikon suunnitelmat. Lisäksi tietysti kovaa treeniä vähän joka välissä 🙂

Olen aiemmissa kirjoituksissani kertonut, miten aamuvuorot ovat minulle silkkaa tuskaa, minua ei vaan ole luotu heräämään aikaisin aamulla.

No tällä viikolla minulla on pari yövuoroa, loppuviikko onkin sitten töiden puolesta vapaata. Yövuorot sopivatkin minulle paljon paremmin kuin aamuvuorot. Olen aina paljon virkeämpi yövuorojen aikana kuin jos minulla olisi useampi aamuvuoro peräkkäin. Meillä yövuoro on useimmiten kestoltaan 21:00-8:30. Melko pitkiähän nuo ovat, mutta eivät mitenkään erityisen raskaita, paitsi hereillä pysyttelemisen osalta. Illalla laitetaan lapsoset nukkumaan, sitten jokunen tunti paperitöitä ja loppuyö elokuvien katsomista/netissä surffailua. Aamulla sitten lapsosten herrättelyä ja kouluun lähettämistä.

Nukun yövuoron jälkeen yleensä noin  6-7 tuntia, tuohon 15-16 asti. Sen jälkeen kun käy treenaamassa, niin eipä siinä paljon muuta ehdi sitten tehdäkään kuin syödä ja lähteä taas töihin. Mutta ompa sitten enemmän vapaapäiviä kun näistä yövuoroista kertyy noita työtunteja normaaleja vuoroja enemmän.

Torstaina onkin sitten taas koulupäivä. Saapa nähdä kuullaanko jo tuloksia viimekerralla olleesta Lastensuojelulain tentistä…

Perjantain aion lintsata koulusta. Lähdemme Helsinkiin. Paulalla on jokin palaveri aamulla kymmeneltä Hakaniemessä. Itse ajattelin mennä tuon palaverin ajaksi johonkin treenaamaan, eihän sitä nyt voi reissun takia jättää treeniä väliin… Saapa nähdä löydänkö jonkin hyvän salin tuolta lähimaastosta. Iltapäivällä suuntaammekin sitten Ateneumiin Picasson näyttelyyn. Ollaanhan me molemmat erittäin sivistyneitä taiteen ystäviä… 😉

Ja lauantaina sitten menen auttelemaan hyvää ystävääni muuttopuuhissa. Toivottavasti siellä on jotain pientä ja kevyttä minun kannettavakseni! Sunnuntai meneekin sitten levätessä kullan kainalossa sohvalla… tai kai sitä pitää sunnuntainakin käydä treenaamassa 🙂

Mukavaa viikkoa kaikille!
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Yövuoroja, treeniä ja reissusuunnittelua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta