Painonnousu haaveissa

Olen nyt kesän jälkeen yrittänyt saada painoa nousemaan syömällä (pääosin) puhdasta ruokaa. Siis lähinnä riisiä, pastaa, paistijauhelihaa ja kanaa, toki välillä hiukan pizzaa ja muuta vastaavaa roskaakin. Sainkin alkuun painon nousemaan reilun viisi kiloa, mutta siihen tyssäsi, enää paino ei vaan nouse. Perkele, nyt paloi hermo ja käyttöön otettiin raskaat aseet, eli massanlisääjä.

Tuosta otan nyt ylimääräiset 400-500 kcal päivässä. On se kumma jos ei ala paino nousta. On muuten aika herkkua! Ei mikään ihme, sokeria on melkein yhtä paljon kuin proteiiniakin 🙂 Katotaan mihin tuolla päästään ja jos paino alkaa tuolla sopivasti nousta, jatkan talven ajan massanlissäjän syömistä. Saa nähdä sitten mikä on tulos ennen dieetin aloittamista keväällä…
Kevääksi sitten täytyykin löytää jokin hyvä rasvanpolttovalmiste… Vinkkejä vaan tulemaan jos jollakin on jostain tuotteesta hyviä kokemuksia 🙂
Gasp-hupparin tarina etenee… alku täällä. Nyt on sähköposteja vaihdeltu Gasp:n edustajien kanssa ja erittäin ystävällisiä ovat olleet, pahoitelleet huonoa kappaletta ja luvanneet lähettää tilalle uuden. Uusi huppari pitäisikin jo olla matkalla minulle. Raportointi aiheesta jatkuu uuden hupparin saavuttua.

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “Painonnousu haaveissa”

  1. Tuossa esimerkki miten asiat tulisi hoitaa. Ja Gaspille kaikki pisteet kotiin! Noin reklamaatiot tulisi hoitaa ja hyvä Jari, että raklamoit. En kyllä käsitä ihmisiä, jotka vastaavassa tilanteessa olisivat jääneet märisemään vinksahtanutta takkiaan, mutteivat siltikään olisi tehneet asialle mitään.Itsehän en tilaa enää mitään eräästä verkkokaupasta, koska palvelu oli hidasta ja muutenkin huonoa + kauppa väitti ettei heille ole palautusoikeutta, asia toki selviää kun kopioi suoraan kuluttajalautakunnnan sivuilta ohjeistuksen, mutta aika paljon jotkut puljut kusettaa asiakkaita. Tässäkin tunnetut firmat hoita auseimmiten hommat paremmin. – Nadja

  2. Netmix.fi, ihan jees muuten mutta verkkokauppa ei saa esimerkiksi vaatia asiakasta olemaan yhteydessä ennen palautusta jne. Samoin aletuotteiden palautuksen yhteydessä ei ole oikeutettua vähentää 10 euroa tuotteen lähetyspostikuluja. Tottakai palautukset on ikäviä, mutta asiakkaalla on 14 päivän oikeus, ilman selittelyjä palauttaa itselleen sopimaton tuote. – NPs. Toisena esimerkkinä verkkokauppa Gee-Voimassa oli todella hyvä palvelu ja nopea toimitus, sitä liikettä voin lämpimästi suositella!

  3. Itekin olen kerran tilannut Gaspia Netmix:stä. En ollut ihan varma koosta ja kun siellä tosiaan luki toimitusehdoissa jotain ettei alevaatetta sais palauttaa, laitoin etukäteen sähköpostia sinne ja sovin mahdollisesta palauttamisesta jos ei koko ole oikea. Sopiva oli mutta jäi itellekin hiukan sellanen hankala kuva tuosta nettikaupasta. Niiden noutomyymälä on muuten tossa muutaman kymmenen kilsan päässä, ei ole tullut vierailtua…Gee-Voimasta on itselläkin pelkkää positiivista sanottavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta