Tiukkaa tekee

No nyt on viikonlopun juhlat juhlittu ja palattu arkeen. Häät menivät hienosti vaikka puku hiukan tiukka olikin 🙂

Kyllä se vaan niin on, että viihdyn paremmin farkuissa ja Gasp:n vaatteissa. Tunnen oloni niin tukalaksi puvussa (sopivan kokoisessakin) ja ihan jo kauluspaidassa. Onneksi ei työssä tarvitse pukeutua muodollisesti, vaan saan pukeutua ihan rennosti.

Viikonloppu siis meni töiden merkeissä, molemmat päivät 11-21 toissä, lauantai venähti häiden vuoksi hieman pidemmäksikin. Treenaamaan ei siis viikonloppuna ehtinyt. Tänään kävin kiskomassa kovan selkätreenin. Tein pelkkiä supersarjoja, siis kaksi selkäliikettä peräkkäin ilman taukoa välissä. Neljä erilaista liikeparia ja neljä sarjaa kutakin. Lisäksi pukeiltaveto selkätreenin loppuun. Lopuksi vatsatreeni samalla tavalla. Hyvin tuntui perille menevän. Saisikohan sitä ihan sikspäkin kesäksi?

Ostin pari viikkoa sitten uuden Gasp:n hupparin. Muutaman kerran sitä käytettyäni havaitsin hihansuiden olevan aivan erikokoiset, toinen oli selvästi toista löysempi/venyneempi. Itse en sitä ollut venyttänyt. Myös vetoketjussa oli jonkinlaista häikkää. Alkoi ärsyttää kun kyse on kuitenkin satasen hupparista, pitää sillä hinnalla nyt kunnon laatua saada. Laitoin siis sähköpostia Gasp:lle. Katotaan mitä seuraa vai seuraako mitään… Raportointia luvassa tänne blogiin 🙂

Metallisydän

7 vastausta artikkeliin “Tiukkaa tekee”

  1. No oho, tilaatko nää nuo suoraan ulkomailta vai jälleenmyyjältä Suomesta? On kyllä tuon hintaluooka takiksi aika paha valmistusvirhe. Tuollaisethan ei haittaa jos lähettävä firma on heti vaihdossa mukana ja reklamoi kunnolla valmistajalle saakka. – NadjaPs. Jätkä hellustelee julukkiksen kans.

  2. Ja jos tuon vetoketjun olet laittanut alhaalta saakka kunnolla kiinni niin sekin on sit ihan perseellään, jotakin häikkää on mielestäni liian lievä ilmaisu. Missä maassa nuo takit tehdään?

  3. Ihan suomalaiselta jälleenmyyjältä ostin, ajattelin vaan reklamoida suoraan Gasp:lle ja kattoa mitä tapahtuu / miten asia korvataan. Samalla tuli treenattua tota lontoon kieltä 🙂 En muuten reklamaatiossani käyttänyt ihan noin lieviä sananmuotoja, kuin ”jotain häikkää” :)Kai ne jossain halpamaassa lapsityövoimalla valmistetaan…

  4. Ei saa säikytellä, luin tän postin ennen edellistä ja luulin jo, että nyt ne on sitten jo paukannut naimisiin, vaikka siellä Vegasissa vasta piti!Paidassa joo ihan pikkusen pientä häikkää. Itte en jaksa ikinä valittaa, tyydyn kohtalooni ja mumisen omissa oloissani. Tsemppiä valitukseen, toivottavasti menee hyvin läpi.

  5. Ei tässä nyt ihan niin nopeita sentään olla :)Oli muuten Gasp:lta nopeaa toimintaa, korvaus on jo tulossa 🙂 Lisää asian tiimoilta lähipäivinä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta