Pohjoosessa

Eilen matkustelin Ouluun. Matka meni yövuoron jälkeen lähinnä torkkuessa, tosin kunnolla en sanut junassa nukuttua. Vieressä istuva kaveri kun touhusi koko ajan jotain, mikä sai minut havahtumaan horteestani vähän väliä. No viimeyönä tulikin sitten nukuttua reilut 10 tuntia, joten eiköhän tämä väsymys tästä ala väistyä.

Tänään olisi taas illalla vuorossa kovaakin kovempi salitreeni. Siitä on taas mahdollisesti luvassa raporttia kuvien kera loppuviikosta. Nyt pitäisi ainakin kehon olla kunnolla palautunut kolmen päivän treenitauon aikana. Flunssa kyllä vielä hiukan vaivaa, mutta eipä anneta sen estää kovaa treenaamista 🙂

Viimeaikoina on tullut tyhjennettyä kämppää turhasta rojusta ja huonekaluista. Päädyin jopa harventamaan rakasta DVD-kokoelmaani. Myyntiin lähti melkoinen kasa elokuvia ja sarjoja. Huuto.net on ollut tulvillaan hyvää tavaraa 🙂 Syy tavaroiden vähentämiseen on se, että Paula muuttaa luokseni Ulvilaan ja pitäisi saada kahden talouden kamat mahtumaan yhteen asuntoon.

Jos joku siis kaipaa hyvää kirjahyllyä/TV-tasoa, sellainen löytyy täältä. Suunnaton kasa DVD-leffoja puolestaan täältä ja kymmenen tuotantokautta Simpsoneita täältä. Blogin lukijoille luonnollisesti asiaankuuluvat alennukset 😉

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Pohjoosessa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta