Ouluun, Ouluun

Viimeinen viidestä yövuorosta menossa, jo hiukkasen väsyttää. Aamulla pääsen töistä 8:30 ja juna Ouluun starttaa Porista 10:15. Ehtii siinä aamulla hyvin käydä kotona pakkaamassa ja syömässä ennen kuin pitää lähteä. Junassa ajattelinkin tällä kertaa nukkua koko matkan mp3-soitin pauhaten 🙂

Oulussa onkin taas kaikenlaista jännää edessä. Esimerkkinä mainittakoon Michael Jackson -leffa, jota mennään katsomaan ensi-iltaan.

Tuli tossa loppuviikosta treenattuakin, nyt olen tosin pitänyt lauantain ja sunnuntain taukoa koska flunssa yrittää väkisin tunkea päälle. Aika hyvin olen saanut sen painettua pois lepäämällä ja extravitamiineilla. En tykkää yhtään olla kipeänä (no kuka tykkäisi?). Silloin kun ei voi treenata eikä tehdä oikein mitään muutakaan. Maata vaan sohvalla tai sängyssä. Kuka sellaistakin jaksaisi useamman päivän yhteen menoon? En minä ainakaan.

Sitten kun tuo alkava flunssa on hoidettu pois kuvioista, alkaa taas todella kovan treenin jakso. Silloin syödään paljon ja treenataan kovaa eikä vikistä 🙂 Nyt sekin onnistuu paremmin Supermassan neuvojen myötä. Saa nähdä jos vaikka saisi jonkinlaista kehitystäkin aikaiseksi…

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta