Jääkiekkoa

Eilen olin työn puolesta katsomassa jääkiekkoa, Ässät-Jokerit. Eipä tule paljonkaan matseissa käytyä, joten oli ihan kivaa vaihtelua, varsinkin kun kävi kerrankin niin että kotijoukkue korjasi voiton kotiin.

jakis
 
Jääkiekkomatsiinhan kuuluu käsittääkseni omana osanaan kaljan kittaaminen ja makkaran syöminen joka erätauolla ja mahdollisuuksien mukaan myös erien aikana. Itsehän jouduin pidättäytymään alkoholipitoisista juomista ihan jo senkin takia, että olin matsissa työni puolesta. Makkaraa taas en voi sietää, se on eräänlainen ruuan irvikuva, hyi! Jouduin siis varaamaan reissuun mukaan omat eväät. Ja mitäköhän ne sitten olivatkaan? No jonkinlaista bodaria kun tässä leikitään, niin kyseessä oli teitenkin Gainomax (banaanin makuinen Prismassa alle euron!) ja proteiinipatukka, jollaisia sain kaupanpäälle tilatessani lisäravinteita Mass.fi:stä. Aivan sairaan hyvät eväät siis! Ja vielä lähes ilmaiset! Taisin odottaa erätaukoa saadakseni syödä evääni yhtä kovasti kuin takanani istunut pikkupoika, joka laski koko ajan minuutteja siihen kun erä loppuu saadakseen makkaraa 🙂
 
 
Vielä pitäisi jaksaa tämä ja huominen työpäivä. Tänään pääsi oikein herkuttelemaan, oli nimittäin yhden nuoren syntymäpäivä. Söin yhden (oikeesti kaksi) palan kakkua. Sairaan hyvää!
 
 
Huomenna hyppään suoraan työpäivän jälkeen junaan ja matkustan taas Ouluun. Pitää ottaa hyvää lukemista ja herkullisia eväitä matkalle mukaan mp3-soittimen kaveriksi niin pitkä junamatka sujuu rattoisasti.
Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Jääkiekkoa”

  1. Talvet on massankeruuta varten. Sillon ei aerobista liikuntaa harrasteta ;)Ei vaan, kyllä kai kovilla pakkasilla on pakko sellasiakin käyttää… täällä etelässä niitä kovia pakkasia vaan on aikas harvon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta