Kaksoisolento

Vapaat (ja hieman ylimääräistä) on nyt pidetty ja töihin palattu. Nyt pitääkin tehdä hiukan enemmän vuoroja jotta saa paikattua viimeviikon vuoronvaihdot. Eilen menin iltavuoroon, jonka jälkeen tein suoraan yövuoron perään. Aamulla painelin kotiin nukkumaan pariksi tunniksi ja nyt sitten taas iltavuoroon. Torstai ja perjantai onkin sitten taas opiskelupäiviä. Saattaa taas silmää painaa torstai-aamuna kun pitäisi heräillä täysin epäinhimilliseen aikaan, seitsemältä, varsinkin kun on hyvin nukuttuja öitä takana…

Eilen kävin treenaamassa rinnan ja ojentajat. Ihan paska treeni suoraan sanoen. Enpä tiedä mistä tuo johtui, väsymyksestä, vähästä syömisestä vai ihan vaan heikkoudesta. No huomenna ja perjantaina painetaan sitten taas koulupäivien jälkeen täysillä kofeiinin voimalla:)

Paula löysi mielestään kaksoisolentoni netistä. Väänsin sitten tällaisen perinteisen ”kuin kaksi marjaa” kuvan. Rehellisyyden nimissä on pakko myöntää että en omista ihan noin massiivisia kiveksiä. Muutenhan kuvat ovat liki identtiset, ainakin lihasmassan osalta?

Metallisydän

4 vastausta artikkeliin “Kaksoisolento”

  1. Mää en oo oikein ikinä ymmärtänyt mikä juju noissa nenäläväreissä on… – Nadja-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta