Kotona

Nyt on palattu reissulta kotiin. Lahden Expo jäi tältä vuodelta sitten väliin. Perjantai/lauantai-yönä kun olisi pitänyt lähteä ajamaan kohti Lahtea, oli tiet jäässä ja luntakin hiukkasen ja autossa tietysti kesärenkaat alla. Päädyttiin sitten olemaan ottamatta riskiä ja jättämään Expo tältä vuodelta väliin. Hiukkasenhan tuo harmittaa, mutta eipä voi mitään. Pitää fiilistellä Pakkiksen kuvia katsellen. No eipä tässä tarvitse surkutella, viikonloppu Oulussa oli ihan mukava.
Mutta koska tämä nyt on olevinaan treeniblogi, kirjoitetaanpa ensin hiukan treeneistä. Kuten aiemmin kirjoittelin, kävin Oulussa ollessani tutustumassa Oulun Kunnonpaikkaan. Hyvä sali ja tulee varmasti käytyä jatkossa useammin (eli aina Oulussa ollessa). Pitää varmaan yrittää sopia jonkinlaista diiliä ettei joka kerta tarvitse maksaa kertakäyntihintaa… Torstaina tosiaan kävin vetämässä rinta/ojentaja-treenin, perjantaina vuorossa oli selkä/vatsa ja sunnuntaina olkapää/hauis (hauistreeniin kuuluu aina myös forkut). Kaikki treenit sujui ihan hyvin ja treenattua sai ihan kunnolla, tuttuja laitteita kun oli melko paljon eikä juurikaan tarvinnut soveltaa omia tuttuja treenejä. En ala taaskaan kirjoittamaan liikkeitä/sarjoja/toistomääriä, koska kukapa niitä jaksaa lukea 🙂 Toki jos ne jotakuta kiinnostaa, kannattaa heittää kysymystä niin voin niitä joskus kirjoittaa.

Pari kuvaa tuli napattua sunnuntain treenin loppupuolelta. Kyseessä supersarja, jossa ensin pumppausta vasaraotteella jonka jälkeen ilman taukoa forkkuja.

Ja treenin lopuksi pienet pullistelut. Poseeratahan en osaa ollenkaan, mutta mitäs sillä on väliä kun ei tässä mihinkään lavalle olla menossakaan.

Niin ja sitten itse asiaan. Kuten joku nokkela ehkä on jo ehtinyt aavistaa, syy Oulussa viihtymiseeni on naispuolinen. Saapa nähdä miten tämä elämä vielä heittelee 🙂

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta