Oulu

Jahas, huima kolmen päivän treenitauko takana, hiukan epäterveellistä ruokaa ja yksi känni. Mitä sitä muuta kunnolliseen palautumiseen tarvitaan? No ei mitään, paitsi ehkä hiukan legendaarista suklaata 🙂

Nyt ollaan sitten Oulussa. Eilen ajettiin Ulvilasta Ouluun, reilu 500 kilometriä. Matka oli pitkä mutta mikäs siinä oli ajellessa… Matkalla tunsi itsensä ihan julkkikseksi, kun pääsi valokuvaankin. Kuva tulee postitse parin viikon sisällä…

Olen kuullut hurjaa huhua että Oulussa lihas kasvaa keskimäärin paremmin kuin muualla Suomessa, joten onhan se pakko kokeilla jos vaikka Oulun taika auttaisi tällaista kukkakeppiä kasvamaan miehen näköiseksi… Juuri tulin trenaamasta ja ihan hyvin tuntui treeni kulkevan, joten taitaa siinä jutussa jotain perää olla… Pakko oli käydä kokeilemassa Supermassan kotisali. Markoa itseään ei näkynyt, mikä oli varmaan ihan hyvä juttu, eihän sitä olisi tullut treenistä mitään kun olisi koko ajan pitänyt tuijottaa suu auki elävää legendaa. Paikkahan on Oulun Kunnonpaikka. Komea sali ja mukava treenata kun laitteet ovat hyvin pitkälti samoja kuin kotisalilla, tuntui heti tutulta. (Kuva on Kunnonpaikan nettisivulta ryövätty, itselle kun ei tullut kamera mukaan)

Huomenna uusi treeni samassa paikassa ja sitten viikonlopun viettoon. Saapa nähdä mitä viikonloppu tuo tullessaan…

Metallisydän

8 vastausta artikkeliin “Oulu”

  1. Ihan oikein et sait sakon, opettele ajamaan nopeusten mukaan,typerää vielä kehuskella jutulla. Tollasten takia just niitä onnettomuuksia sattuu ja jengiä delaa.

  2. Anonyymi: by hyy… tziizus, sama kai se on huumori repiä siitäkin jos sattuu pääsemään valokuvaan. Sun kaltaisten ihmisten takia maailma voi olla ankeakin paikka.Metallisydän: ajakaahan varovasti nythän on täällä oikein ihanat ajokelit, etenkin kesärenkaille (mä jotenkin oletan sulla olevan kesäiset alla kun etelästäpäin oot). – Nadja

  3. sikke: Taisin haukotella oikein leveästi.Anonyymi: Huomaatko, kehuskelen vielä silläkin, että ajoin väsyneenä. Laitontahan sekin… Taidan olla oikea yhteiskunnan vihollinen!Nadja: Jep, kesärenkaat on alla… hiukan liukastahan tuo tuntuu olevan, ainakin aamuyöstä.

  4. No kannattais keskittyä siihen olennaiseen, eli treenaamiseen, tolla laihapoika kunnolla ei pääse vielä mihinkään. Muista sit et sä nostat sitä rautaa eikä toiste päin, siltä se välillä meinaan näyttää et ego menee ennen järkevyyttä;)

  5. Eipä tässä olla menossa sen kummemmin mihinkään, mitään ihmeellisempiä tavotteita mulla ei tässä hommassa ole. Mun treeneissä pääasia on se suunnattoman hyvä fiilis mikä treenistä tulee. Toki jos jonkinmoista kehitystä siinä sivussa saa aikaan, on se aina positiivista. Omasta kunnosta ei ole mitään harhakuvitelmia, tiedostan täysin kukkakeppikuntoni.Otan mielelläni treenineuvoja vastaan. Olisi hienoa päästä treenaamaan kanssasi, voisit näyttää miten sitä rautaa oikein nostetaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta