Tänään taas homma toimi

Nukuin tänään kolmeen asti päivällä (pääsin töistä aamulla 8:lta). Aamupalojen ja netinvilkuilun (sekä parin puhelun) jälkeen lähdin salille ja ihan ilman kofeiinipillereitä! Salilla vuorossa oli olkapäät ja hauikset. Ja treenihän kulki taas ihan kuin ennen. Mikäköhän notkahdus hommassa eilen oikein oli…? Oliko kyseessä se kuuluisa huono päivä? Vai oliko eilen Mars väärässä kulmassa suhteessa Venukseen? Vai oliko kenties syynä vuorovesi-ilmiön vaikutus perustreenarin sielunelämään? No oli kyse mistä tahansa, otan ensiviikon (ainakin treenin osalta) hyvinkin rauhallisesti. Kaikenlaista muuta aktiviteettia on kyllä suunnitelmissa, joten jää nähtäväksi pääseeko keho tässä sittenkään mihinkään palautumaan…

Kuntokuvaa salin pukuhuoneesta:

Kaksi yövuoroa jäljellä. Pitäisi tässä lukea opiskeluihin liittyen Pikku Prinssi -kirja ja kirjoittaa siitä kolmen sivun essee, jossa pohtia perhettä, lapsuutta ja aikuisuutta kirjan pohjalta, tai jotain sinnepäin. Jos jollakulla on heittää linkkiä valmiiseen esseeseen, otan tiedon mielelläni vastaan… Kuka tollasta oikeesti jaksaa lukea saati pohtia?

Tuo pitäisi tehdä tänä- tai viimeistään ensiyönä. Lisäksi pitäisi vielä laatia jos jonkinlaista yhteenvetoa näiden työvuorojen aikana. Netissä surffailuksi tää menee kuitenkin tää yö kun on kerran vielä ensiyökin aikaa nuo hommat tehdä. Älä tee tänään mitään minkä voit siirtää huomiseen tai jättää kokonaan tekemättä.

Loppuun kevennykseksi nettisurffailun saldoa tältä yöltä:

Kyllä vähän harmittaa ettei Slipknot soittanut tuota kesällä Ruisrockissa…

Metallisydän

5 vastausta artikkeliin “Tänään taas homma toimi”

  1. Ekkö nääkään osaa juoda kahvia?!? Mitään kofeiinipillereitä tarvita kun ihan sitä oikiaa ainetta. Tuo Paulakin on (myös tuossa asiassa) outo kun ei kahvin päälle ymmärrä. Äläkä unohda sitä koiran adoptiopaperin allekirjoitusta myös! – Nadja

  2. Ps. Tuo Pikku Prinssi on mielestäni ihan turhaan nostettu jalustalle tuon tyypin kirjallisuuden joukossa. Ihme nörtti! – N

  3. Kaikkihan sen on lukenut!?! Se,kuten myös Fahrenheit 451, Tuntematon sotilas sekä vaikkapa pari Hemingwayn kirjaa on ”kirjallisuuden kulmakiviä” ainakin yläasteen ja lukion äidinkielen opetussuunnitelmien tekijöiden mielestä. Mutta multa ei kannata esseetä tilata, yli kasia ei ei meikäläisen kirjoitustaidoilla heru. Se on onneksi nopeasti luettava ja muutenkin lyhyt eli varmasti saat esseen väännettyä alle kahden tunnin jos nyt aloitat : ). – Nadja

  4. Tässähän tuntee itsensä ihan sivistymättömäksi (totuus?). Tuntematon on toki luettu ja Hemingwaystakin olen kuullut puhuttavan, mutta mikä ihmeen Fahrenheit?Nyt pitäis alotella tuon Pikku Prinssin lukemista ja kirjotella tuo essee yön aikana. Saapa nähdä mitä siitä oikein tulee…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta