Vapaapäivän viettoa

Aamulla heräsin siinä puoli yhdentoista aikaan, makailin kuitenkin sängyssä vielä noin tunnin koiraa rapsutellen, se kun oli kiivennyt aamuyöstä kainaloon nukkumaan. Näin se pitää vapaapäivinä mennäkin, ei kiirettä mihinkään. Koira olisi jaksanut nukkua tänä aamuna pidempäänkin. Pitihän se kuitenkin ennemmin tai myöhemmin nousta ja lähteä aamulenkille (enää vain vähän ontuen). Sitten koko kämpän imurointi ja salille. Kita jäi syyttävänä tuijottelemaan sänkyyn kun lähdin salille.

Salilla oikea rääkkitreeni rinnalle. Ensin kunnon lämmittelyt ja sitten ensimmäisenä liikkeenä tavallista penkkiä. Viisi kovaa sarjaa. Painoa sarjoissa 130-160 kiloa. Tavallista penkkiä en ole tehnyt kuin joskus harvoin ja nyt taas muistan miksi. Olkapää ei tykkää, nyt jo särkee hiukkasen, huomenna enemmän. No jatkossa taas pienellä vinoudella niin ei olkapää kiukkuile. Toisena liikkeenä vinopenkkiä rest-pausena. Neljä kovaa sarjaa, joissa jokaisessa 6+2 toistoa, painoa 100-120 kiloa. Kolmanneksi käsipainoilla supersarjana ensin vinopenkki jonka jälkeen ilman taukoa tasapenkki. Kolme kovaa sarjaparia, vinopenkissä 50 kg käsipainot ja tasapenkissä 30kg, toistot noin 5+6 joka sarjaparissa. Viimeistelyt peck-deckillä ja penkkienvälissä punnerruksilla supersarjoina. Punnerrukset siis niin, että kaksi penkkiä vierekkäin joilla pidetään kädet niin, että rintakehän saa ala-asennossa laskettua penkkien väliin, alle kämmenten tason. Jalat tuelle hieman ylemmäs. Näin alavaiheessa saa oikein hyvän venytyksen rinnalle. Sitten vielä hiukkasen vatsatreeniä ja saunaan. Kyllä oli puhki treenin jälkeen.

Jaksoin kuitenkin illalla vielä lähteä leffaan kuten olin suunnitellut. Kävin katsomassa Gamerin. Aika kuraa oli, mutta ainahan siinä elokuvissakäynnissä on oma hienoutensa vaikka leffa itse olisi heikompikin. Nautin suunnattomasti elokuvissakäynnistä ja siksi siellä käynkin aika usein. Parasta on tietysti silloin, kun ihan tavallisena arki-iltana menee katsomaan jonkin ei ihan uutuuselokuvan ja salissa ei ole montaakaan ihmistä. Kerran olen ollut jopa ihan yksin koko salissa.

Kotona piti vielä kaivautua koiran kanssa sohvalle katsomaan toinen elokuva. Kaipasin täysin erilaista elokuvaa futuristisen toiminnan jälkeen ja päädyin valitsemaan hyllystä Closerin. Todella miehekäs valinta 🙂 Siinä sitten köllöteltiin koiran kanssa sohvalla katsellen draamaa. Hyvä leffa, ei siinä mitään.
Sitten vielä blogipäivitys ja nukkumaan. Kitaa häiritsee välillä kovasti tietokoneella viettämäni aika. Sen mielestä ajan voisi käyttää paljon paremmin touhutessa sen kanssa. Kieltämättä tietokoneella vierähtää jonkin verran aikaa päivittäin.
Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta