Palaveria

Jahas, tänään oli taas aikainen herätys ja töissä koko päivä palaveria. Reilu kuusi tuntia istuttiin sisällä palaveripöydässä jonka jälkeen ulkoiltiin tunnin verran tutustuen hienoon Ahlstömin ruukin alueeseen. Tai itseasiassa muut ulkoilivat ja itse könkkäsin nilkkani kanssa perässä. Nilkka on jo reilusti parempi, kestää jopa astumista, mutta kyllä kävely sellaista ontumista on… taitaa mennä viikko jos ei kahta ennen seuraavaa jalkatreeniä.

Illalla kävin vetämässä olkapää/hauis-treenin. Väsytti niin perhanasti, mutta sisulla sain tehtyä oikein hyvän treenin. Ohjelmassa oli parit erilaiset punnerrusliikkeet olkapäille, kohautukset epäkkäille ja reilusti erilaisia vipunostoja olkapäiden eri lohkoille. Takaolkapäät ovat selvästi muuta olkapääosastoa jäljessä, joten niille hieman vielä extratreeniä. Hauikset rääkkäsin viidellä erilaisella liikkeellä, joissa kaikissa kolme kovaa sarjaa, viimeinen liike pudotuksilla. Sitten vielä forkut ja homma oli kasassa. Aikaa meni reilu puolitoista tuntia.

Nyt on edessä kaksi vapaapäivää töistä, joten nukun pitkään ja treenaan kovaa. Huomenna olisi Finnkinossa superpäivä, eli leffalipun hinta vain 5,50 euroa. Kai sitä pitää jotain käydä katsomassa kun melkein ilmaseksi leffaan pääsee 🙂 Joskus on tullut tällaisena superpäivänä käytyä katsomassa kolmekin elokuvaa samana päivänä. Nyt ei kyllä ehdi kuin yhden, kämppä pitää siivota ja muuta mukavaa…

Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Palaveria”

  1. ”Kai sitä pitää jotain käydä katsomassa kun melkein ilmaseksi leffaan pääsee”Jos mä oisin sä, mää sanoisin juuri näääin.. 8DEiku jättäsin mää ton melkein pois, sori ei mitään ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta