No voi s**tana!

Nyt on sitten jalkatreenit treenattu joksikin aikaa. Tänään pelattiin taas töissä jalkapalloa ja ihan loppuminuuteilla kovassa juoksuvauhdissa pallosta taistellessa astuin nilkkani ympäri. Varma en ole, mitä siellä tapahtui, mutta rusahdus kuului ja sattui niin perhanasti, eli aikuisten kielellä saatanasti. Tuli siinä hetki kieriskeltyä ja kiroiltua (harvoin kuulee mun suusta sellasta kieltä, varsinkaan töissä). Kylmää ja kohoa nopeasti, niin ei päässyt pahasti turpoamaan. Kovana jätkänä en tietenkään mihinkään lääkäriin mene pienen nyrjähdyksen? takia. Nyt on nilkka jäykkänä ja kipeänä. Olihan se toki pakko käydä koiran kanssa iltalenkki nilkuttamassa…

Torstaina piti vetää parille treenikaverille sellanen todella tappava kahden tunnin jalkatreeni (kostoksi löysäilystä parilla viimekerralla). Nyt täytyy ehkä muuttaa suunnitelmia. Tai sitten puuduttaa ja sitoa nilkka oikein hyvin ja treenata hampaat irvessä… Ei siellä kuitenkaan mikään pahasti rikki mennyt, eihän? Vihaan sitä kun täytyy muuttaa treenisuunnitelmia. Ikinä en enää pelaa jalkapalloa, s**tana!

Metallisydän

6 vastausta artikkeliin “No voi s**tana!”

  1. Voi jeesus sun kanssa! Lääkäriin sieltä heti! Saat kipsit ja kainolasauvat. Joo, ei mitään tommosia vaarallisia lajeja enää. Se on tuttu sali parasta vaan :Dps. Löin tänne linkin tohon mun uusimpaan juttuun. Toivotaan, että mahdollisimman moni uusi lukija löytää jätkän kiroilut ;DD

  2. Kiitti mainostuksesta :)Niin ja lääkäriin menen vasta kun on pakko. Kipsiä ja sauvoja en huoli, eihän sellasten kanssa treenit onnistu! Nilkka tuntuu jo paremmalta (toiveajattelua) 🙂

  3. Tyypillinen mies :)lääkäriin vasta kun nilkka on ”oikeesti” kipee…Tunnistan kyllä itsessäni samoja oireita…

  4. No ei se nilkka edes oo enää oikeesti kipee, aikalailla turvonnut vaan, kävelemäänkin jo pystyy joten eiköhän ensiviikolla pysty jo kyykkytreeninkin vetämään… 🙂

  5. Oivoi, loikkatreenihän kuulostaisi hyvältä… :)Ja kyllähän siellä kainalossa aina välillä joku nelijalkainen köllöttelee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta