Kalorien polttoa

Huh kun oon poikki. Päivällä ennen töitä kävin salilla tekemässä hauikset ja ojentajat (ja tietysti forkut). Tiukkatahtinen tunnin treeni ilman turhia lepotaukoja. Tehtiin treenikaverin kanssa kahdestaan ja aina kun toinen sai tehtyä sarjansa, aloitti toinen omansa. Siinä ei turhia huilailtu. Lopussa alkoi jo kunto pettää ja heikottaa. Hyvä treeni ja eikä treenipainot juurikaan kärsineet intensiteetistä.
 

Töissä sitten pelattiin nuorten kanssa pari tuntia jalkapalloa. Kyllä siinä alkoi jo loppupuolella olla aika hapoilla ja eilinen kova jalkatreenikin painoi melko lailla jaloissa. Todellista massakauden touhua… jatkuvaa turhaa kaloreiden polttamista 🙂 Hiukan tämä jatkuva ylimääräinen urheileminen tuntuu hidastavan painonnousua, kaksi viikkoa jo paino pysynyt samassa vaikka olen syönyt ihan reilusti. Pitää kai nostaa kaloreita lisää…

 
Huomenna vielä selkätreeni aamulla ennen töitä ja tiistaina onkin sitten lepopäivä salin osalta. Eiköhän silloinkin tosin töissä tule jotain urheilua harrastettua… jalkapallo voisi olla silloinkin ihan jees. Jos koittaisi sitten pitää vaikka ensi viikonloppuna ihan totaalilepopäivän kaiken urheilun osalta. Lenkillä pitää tosin silloinkin käydä, sellaista se on yksinhuoltajan arki.
 
nurinpain
Tässä karvainen ottolapseni Kita
 
Metallisydän

2 vastausta artikkeliin “Kalorien polttoa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta