Vapaapäivä töistä, ei kuitenkaan salilta

Vapaapäivää on tässä tosiaan vietetty pääasiassa ihan lepäillen. Salilla kävin vetämässä kiivastahtisen selkä/vatsa-treenin. Kokeilin uutta vatsaliikettä ja johan on palat kipeenä jo nyt, mitenkähän huomenna 🙂 Taas tuli tehtyä paljon supersarjoja, olisikohan koko selkä/vatsa-treenissä ollut maastavedon lisäksi yksi toinen liike, jossa en käyttänyt mitään erikoistekniikkaa 🙂

Kovasti tykkään noista super-, pudostus- ja rest-pause-sarjoista. Jotenkin niillä saa revittyä siitä lihaksesta vielä sen viimeisenkin tehon irti. Pitäisi toki silti malttaa välillä treenata ihan perustreeniäkin tavallisilla suorilla sarjoilla. Kyllä nekin loppuun asti tehtyinä tehokkaita on.

Katselin tänään että yhdet treenihousuni alkavat olla jo aika kärsineen näköiset, pitäisi hankkia uudet. Ongelmana vaan on, että juuri sellaisia, jollaiset haluaisin, ei tahdo oikein löytyä. GASP:n housuissa on sellainen vika, että olen sen verran pitkä, että koko pitäisi olla XL, että pituuden puolesta olisi sopiva. Ongelmana on se, että reisissäni ei ihan ole täytettä GASP:n XL-kokoisiin treenihousuihin… Kaikki treenihousuni ovat David-merkkisiä ja tykkään niistä aika paljon. Ne ovat hyvän näköisiä ja istuvat minulle hyvin. Uusissa Davidin treenihousuissa on vaan sellainen vika, että materiaali on jotenkin kauhean paljon ohuempaa kuin aiemmin. Eihän ne kestä montaakaan maastavetotreeniä kun on jo reisistä nuhjaantuneet. Better Bodiesilla on tietysti jotain, mutta enpä oikein sitten tiedä… Ehdotuksia otetaan vastaan 🙂

Vai pitäisiköhän hankkia treenihousuiksi tällaiset GASP:n hotpantsit? Taitaisi tulla tilaa salille kun tollasissa sinne tallustelisi…

Oli muuten tänään lonkankoukistajat aika hellänä. Tuli ilmeisesti eilen pesäpallossa otettua muutamia spurtteja… Ja luonnollisesti venyttely unohtui pelin jälkeen 🙂

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta