Urheilua

Tänään oli sitten kohtalaisen urheilullinen päivä.

Aamulla ensimmäiseksi salille ja olkapää/hauis-treeni. Ihan peruskova hyvä treeni. Kaikki kovat sarjat loppuun asti, kuten aina ja paljon erikoistekniikoita, (pudotussarjoja ja rest-pause-sarjoja) kuten aina. Hiukkasen tuli taas rajoja venytettyä parissa liikkeessä ja kyllä sitä pientä kehitystä näyttää tulevan, hitaasti mutta varmasti. Sitä kehitystä tulisi varmasti nopeamminkin jos joskus malttaisi treenata vähän kevyemmin ja antaisi kehon palautuakin, mutta kun on niin kivaa tehdä täysillä 🙂

Salin jälkeen lenkille ja lenkin jälkeen töihin. Töissä sitten iltapäivällä lähdettiin porukalla pelaamaan pesäpalloa. Siellä sitä hikipäässä pelattiinkin lähemmäs kaksi tuntia. On se vaan niin hieno laji tuo pesäpallokin… Huomenna olisi työpaikan sählyvuoro, mutta oma salitreeni on sovittu samalla ajalle, joten sählyt jää tältä viikolta sähläämättä.

Illalla sitten taas töiden jälkeen vielä lenkille. Tykkään yleensäkin käydä lenkillä myöhään illalla, jopa yöllä, kun muita ei ole liikenteessä ja saa tallustella ihan omissa ajatuksissaan. Näin syksyllä siinä on vielä jokin erikoishienous kun on pimeää ja hieman kosteaa… Jos olisi masentuvaista tyyppiä, sitä voisi vaikka masentua sillä synkkyydessä, mutta minäpoika vaan nautin 🙂

Illalla lenkin jälkeen käteen iso lasi Pepsi Max:ia, tietokoneelle ja pakkiksen ääreen. Sieltähän sitten ensimmäisenä osuikin silmään tämä ketju. Siis ei ju**lauta että jotkut on röyhkeitä! Kyllä vanha kunnon saunantakana-on-tilaa -lausahdus nousee ensimmäisenä mieleen. Vaikka itse ei joutunutkaan huijatuksi, niin kyllä silti pistää vihaksi, prkl!

Joutui ihan hakemaan toisen lasillisen Pepsi Maxia kun niin jurppi… Kuluu muuten tuota kyseistä nautintoainetta ihan kohtuullisia määriä. Keskimäärin 1,5-2 litraa päivässä, joskus saattaa mennä enemmänkin. Juu juu, tiedän, hampaat tippuu jne. Nykypäivänä tehdään ihan hienoja tekareita, joten se siitä. Aspartaami on myrkyllistä jne. Kaikkihan täällä johonkin kuolee. (onko Pepsi Maxin makeutusaineena edes aspartaami?) Pitäähän mullakin joku pahe olla (mitään muita paheita ei tietenkään olekaan…), nyt kun Big brotherin katsominenkin on jäänyt.

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta