Ei venytelty tänään

Jäi tosiaan tänään venyttelyt venyttelemättä. Töissä suunnittelin venytteleväni, mutta eipä sitä tällä kertaa ehtinyt. Olin viikon vapailla ja nyt piti ensin päästä tilanteesta selville. Sitten oli kaikenlaista pientä hommaa, kuten paikata yhden nuoren gyproc-seinään nyrkillä lyömä reikä 🙂

Olen siis töissä lastensuojelulaitoksessa, sitä kun ei ole tainnut tulla mainittua aiemmin. Siellä tämä elämä saattaa välillä olla hieman rajumpaa ja kun teinipoikaa harmittaa niin onhan se luonnollista sitten mäjäyttää se nyrkki siihen lähimpään seinään 🙂 Tällä kertaa sattui kyseessä olemaan ohut gyproc-seinä. Joskus on kyseessä ollut myös betoniseinä ja silloin päästäänkin seinän sijasta paikkailemaan nyrkkiä 🙂

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta