Eka koulupäivä

Tänään oli siis ensimmäinen koulupäivä piiiitkään aikaan. Aika tuskaa se olikin vaikka olikin pelkkää orientaatiota. Tutustuttiin toisiimme, koulun kirjastoon ja koulun tietoverkkoon. Turhaa ajanhukkaa siis.

Salilla vuorossa oli jalkatreeni, jonka vedin lopulta todella nopeasti läpi ja lopun ajan keskityin jutteluun kun sattui niin hyvä juttukumppani salille samaan aikaan 🙂 Tulihan siinä silti vatsoja tehtyä juttelun lomassa. Loppuviikon suunnitelmat laitoinkin treenien osalta uusiksi. Huomenna suunnitellusti rinta/ojentaja ja sitten sunnuntaina uusi, hieman perusteellisempi jalkatreeni.

Pari lenkkiä kuitenkin tuli taas tehtyä tänään, kuten joka päivä. Se kun tuo karvainen nelijalkainen vaatii ne lenkkinsä joka päivä. Välillä ei kyllä millään jakaisi, varsinkaan jos sataa… No sadekin vielä menee, mutta kohta on tulossa ne marraskuun loskakelit, niistä en kyllä tykkää yhtään 🙁

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta