Huomenna lepopäivä

Jahas ja tänään oli vuorossa olkapäät ja hauis. Hyvä treeni oli, vaikka jälleen venyi hieman ylipitkäksi. Lopussa oli hauikset ja käsivarret todella pumpissa, perille oli siis mennyt, ainakin jossakin määrin.

Jahas, huomenna olisi lepopäivä venyttelyineen. Suunnittelin mennä salille ottamaan hieman lämpöä päälle juoksumatolle (kävellen, en mä sentään mikään Viren ole!) ja sen jälkeen olisi tarkoitus venytellä kunnolla koko keho läpi.

Torstaina minusta tuleekin sitten taas opiskelija useamman vuoden tauon jälkeen. Aloitan vuodenmittaisen täydennyskoulutuksen työn ohessa. Tarkoitus olisi oppia jotain lisää lasten ja nuorten mielenterveysongelmista. Kontaktiopetusta on kerran kuukaudessa kaksi päivää, torstai ja perjantai ja tällä viikolla se siis alkaa. Hieman kauhistuttaa, en ole koskaan ollut mitenkään kovin tunnollinen opiskelija… Saa nähdä kuinka rankaksi käy 🙂

Metallisydän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta